• Cabaret
  • do 23 jan 2025

Henry van Loon

Keanu (try-out)

Henry van Loon verkent de gelijkenissen tussen zichzelf en acteur Keanu Reeves. Terwijl Keanu in films schitterde, deelde Henry niet dezelfde roem. Maar beiden ontsnappen aan de absurditeit van het leven door te lachen. 

Datum
do 23 jan
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 22.00
1e rang
€ 28,00
2e rang
€ 24,00
Inclusief
Consumptie

Henry van Loon

Donderdag 23 januari

Henry strikes again met mix van absurdisme en kwetsbaarheid

In ‘Keanu’ gaat Henry van Loon dieper in op de overeenkomsten tussen acteur Keanu Reeves en hemzelf. Keanu schitterde in films naast sterren als Charlize Theron en Al Pacino, Henry van Loon niet. Keanu is een unieke voornaam en betekent ‘koele wind over de bergen’. Henry is afgeleid van Hendrik, een van de meest voorkomende Germaanse voornamen en betekent ‘woonerf’. Henry is in het bezit van een vintageshirt met de afbeelding van Keanu erop. Keanu weet voor zover bekend niet eens van het bestaan van Henry af. Maar waarschijnlijk hebben Keanu en Henry beiden het gevoel dat de wereld een montage van onzinnige, nutteloze, inwisselbare momenten, waar je maar op één manier uit kunt ontsnappen. Lachen. Heel. Hard. Lachen.

Een unieke mix van kwetsbaarheid, meligheid en absurdisme
NRC
Er zijn maar weinig cabaretiers in Nederland die met zoveel subtiliteit en overtuiging personages kunnen neerzetten. Steeds weet hij precies de juiste details te kiezen om uit te vergroten en zo tot karakters te komen die zowel geloofwaardig als uiterst komisch zijn
Trouw
Datum do 23 jan
Tijd 20.00 - 22.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda