• Klassiek
  • do 27 mrt 2025

Fuse

Studio Fuse

Fuse, huisband van ‘Podium Klassiek’, presenteert in ‘Studio Fuse’ een mix van klassieke en jazzmuziek, inclusief persoonlijke favorieten en leuke verhalen.

Datum
do 27 mrt
Locatie
Energiehuis - Machine 3
Tijd
20.00 - 21.30
Prijs
€ 23,50

Fuse

Donderdag 27 maart

De beste stukken en leukste verhalen uit ‘Podium Klassiek’ en persoonlijke favorieten

Fuse heeft als huisband van ‘Podium Klassiek’ de afgelopen tien jaar een snoepwinkel met bijzonder repertoire opgebouwd. Van beroemde en verborgen parels uit de klassieke muziek en jazz tot splinternieuwe noten van de spannendste componisten van nu.  

In het theaterconcert ‘Studio Fuse’ verenigen de zes vrienden hun uiteenlopende muzikale smaken en komen de beste stukken en leukste verhalen uit het tv-programma samen met hun persoonlijke favorieten. Zet je oren open voor een onvoorspelbare muzikale wereldreis, met de winnaars van de Edison Klassiek Publieksprijs aan het roer. 

Fuse is een eigenzinnig gezelschap dat speelt in een quasi-klassieke bezetting, maar met een jazzmentaliteit, inclusief de hang naar rafelrandjes en het primaat van vibe boven klankfinesse
NRC
Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal
Haarlems Dagblad
Fuse staat synoniem voor muzikaal avontuur
Klassieke Zaken
Credits
altviool: Adriaan Breunis | percussie: Daniel van Dalen | viool: Emma van der Schalie en Julia Philippens | cello: Mascha van Nieuwkerk | contrabas: Tobias Nijboer

Deel deze pagina
Datum do 27 mrt
Tijd 20.00 - 21.30
Locatie Energiehuis - Machine 3
Bestel kaarten