• Jeugd & Familie
  • zo 2 mrt 2025

Fien & Teun De Musical

Circus op de Boerderij (vanaf 2 jaar)

De bekende boertjes van Nederland presenteren ‘Circus op de Boerderij’, een nieuwe voorstelling die eerder al een bioscoophit was. Zing, dans en vier mee met Fien, Teun en hun dierenvriendjes!

Datum
zo 2 mrt
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
13.30 - 14.30
1e rang
€ 24,50
2e rang
€ 20,50
Inclusief
Consumptie

Fien & Teun De Musical

Zondag 2 maart

Vrolijke familiemusical vol circusacts voor de allerkleinsten

Het liefste boertje en boerinnetje van Nederland komen op bezoek met hun spiksplinternieuwe familiemusical ‘Circus op de boerderij’, dat al een groot succes in de bioscoop was. Dames en heren, jongens en meisjes: komt dat zien! Beter nog: zing en dans mee met alle liedjes en zet samen met Fien, Teun en alle dierenvriendjes de boel op zijn kop.  

Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk de perfecte verrassing: ze gaan een circusvoorstelling maken! Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun heel hard oefenen, maar circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk… En kunnen Fien en Teun dit bijzondere feest geheimhouden? 

Voor en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel. 

Credits
regie: Stijn Mac Gillavry

Deel deze pagina
Datum zo 2 mrt
Tijd 13.30 - 14.30
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda