• Cabaret
  • za 18 jan 2025

Donny Ronny Danst

Gover Meit, alias Stefano Keizers, nu als Donny Ronny, verrast met unieke solodansvoorstelling, grensverleggend in beweging, geluid en visuele effecten. 

Datum
za 18 jan
Locatie
Energiehuis - Machine 3
Tijd
20.00 - 00.01
Prijs
€ 22,50

Donny Ronny Danst

Zaterdag 18 januari

Gover alias Stefano alias Donny zet zijn beeste beentje voor als danser

We kennen kunstenaar Gover Meit als Stefano Keizers, een man die zijn publiek graag op het verkeerde been zet. Inmiddels doet hij onder de artiestennaam Donny Ronny graag dingen die nog nooit eerder zijn gedaan. Dus zet hij nu zijn beste beentje voor als… danser. 

Want het komt wel eens voor dat een cabaretier besluit om een zijweg in te slaan door bijvoorbeeld een liedjesprogramma op de planken te brengen. Echter, nog nooit in onze geschiedenis heeft een cabaretier zich eraan gewaagd om in zijn eentje een dansvoorstelling te maken. En dat is precies waarom dat nu wel gebeurt. ‘Donny Ronny Danst’ is een grensverleggende solodansvoorstelling met een unieke mix van beweging, geluid en visuele effecten. Donny zoekt de grenzen van de traditionele danskunst op en overschrijdt deze vervolgens in een viering van creativiteit, expressie en een voortdurende smachtende zoektocht naar vernieuwing. 

Datum za 18 jan
Tijd 20.00 - 00.01
Locatie Energiehuis - Machine 3
Bestel kaarten