• Klassiek
  • do 23 mei 2024

Dominic Seldis

Favourites

Contrabassist Dominic Seldis poseert met zijn contrabas omgeven door muzieknoten

Het leven van Dominic is eigenlijk een aaneenschakeling van bijzondere muzikale momenten en gebeurtenissen. Samen met zijn orkest speelt hij zijn favoriete muziek en vertelt hij persoonlijke verhalen.

Datum
do 23 mei
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 22.05
1e rang
€ 39,50
2e rang
€ 35,50
Inclusief
Consumptie

Dominic Seldis

Donderdag 23 mei

Zijn twee grote liefdes samen: muziek en verhalen vertellen

Dominic Seldis brengt in ‘Favourites’ zijn twee grootste liefdes samen: muziek en verhalen vertellen. ‘Favourites’ is het vervolg op ‘Music, Maestro!’, deel twee van de persoonlijke reis van Dominic. Het vertelt over zijn komst naar Nederland en hoe zijn leven daardoor in positieve zin veranderd is.

Muziek is de rode draad in zijn leven en het publiek leert Dominic beter kennen door amuserende anekdotes uit zowel zijn persoonlijke als professionele leven. Dominic vertelt bijzondere verhalen, die je nergens anders hoort. Dat maakt deze avond uniek.

Dominic speelt samen met zijn tienkoppige orkest zijn favoriete muziek en die is zeer gevarieerd. Natuurlijk komt er klassieke muziek voorbij, maar ook diverse andere genres passeren de revue, denk aan filmmuziek, jazz en folk. De verhalen en de muziek worden gecombineerd met verrassende visuele aspecten, een spectaculaire enscenering en ‘a touch of magic’. De voorstelling ‘Favourites’ is ‘a feast for the eyes and ears’, voor muziekliefhebbers van jong tot oud.

Datum do 23 mei
Tijd 20.00 - 22.05
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda