• Jeugd & Familie
  • za 2 nov 2024

Dikkie Dik & Ik (vanaf 2 jaar)

Prentenboekjesfestival Dieren in de Tuin

In ‘Dikkie Dik & Ik’ beleef je als kijker de avonturen van Dikkie Dik via projecties en acteerwerk. Twee acteurs brengen met humor de wereld van Dikkie Dik tot leven. 

Datum
za 2 nov
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
11.00 - 11.40
Prijs
€ 12,50
Inclusief
Consumptie

Dikkie Dik & Ik (vanaf 2 jaar)

Zaterdag 2 november

Stap in de wereld van Dikkie Dik

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft? Als je op gekke plekken mag liggen? Of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna te dromen van alle spannende avonturen die je meemaakt? 

In ‘Dikkie Dik & Ik’ kan het allemaal. Dikkie Dik beweegt zich via projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. 

Wanneer Dikkie Dik op het toneel tevoorschijn komt in een huizenhoog tekenboek, roepen alle kinderen hard en enthousiast zijn naam. Dat roepen gaat de hele voorstelling door. Herkenbaarheid voorop
Theaterkrant
Credits
Concept en regie: Olaf van de Ven | spel: Desiree van Haaren en Achref Adhadhi | muziek: Daan van West | video en lichtontwerp: Arjen Klerkx | decor: Eric Loze

Deel deze pagina
Datum za 2 nov
Tijd 11.00 - 11.40
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda