• Cabaret

De Komedie over een Bankoverval

In regie van Jon van Eerd met Buddy Vedder, Joey Schalke e.a.

Een groep mannen in zwarte boevenkleding. Blauwe letters, rode letters.

Jon van Eerd regisseert ‘De komedie over een bankoverval’, een komediehit van het Londense West End. Een onbetaalbaar kolderiek verhaal vol acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches.

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 35,00
2e rang
€ 31,00
Inclusief
Consumptie

De Komedie over een Bankoverval

Meester van de lach Jon van Eerd regisseert hilarische West-End-komedie

Jon van Eerd regisseert ‘De komedie over een bankoverval’, een komediehit van het Londense West End. Verwacht een voorstelling in de gouden traditie van zijn theater-alter ego Harrie Vermeulen, met dat verschil dat Van Eerd ditmaal nóg een stap verder gaat. ‘De komedie over een bankoverval’ is een onbetaalbaar kolderiek verhaal vol acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches.

Een stel uit de gevangenis ontsnapte boeven smeedt een plan om een kostbare diamant te stelen. Het is het begin van een dolkomische zoektocht. Alle ingrediënten voor een dolkomische theaterbeleving, met aan het roer de meester van de lach: Jon van Eerd.

 

Credits
script: Henry Lewis, Jonathan Sayer en Henry Shields | regie: Jon van Eerd | spel: Buddy Vedder, Joey Schalker, Suzanna Pleiter, Martin van der Starre, Zjon Smaal, Rogier Komproe, Arie Cupé, Cathalijne de Sonnaville en Lars Vaessen

Deel deze pagina

Bekijk ook eens

Volledige agenda