• Jeugd & Familie
  • zo 15 dec 2024

De Kleine Zeemeermin De Musical (vanaf 4 jaar)

Ontdek de diepten van de oceaan met ‘De Kleine Zeemeermin‘. Na een redding wordt ze verliefd op een prins, maar ze woont onderwater. Een betoverende, humoristische sprookjesmusical voor de familie. 

Datum
zo 15 dec
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
13.30 - 14.45
1e rang
€ 28,50
2e rang
€ 24,50
Inclusief
Consumptie

De Kleine Zeemeermin De Musical (vanaf 4 jaar)

Zondag 15 december

Een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie

Van Hoorne Studios – in 2022 en 2023 bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical – zet haar jarenlange sprookjestraditie voort met ‘De Kleine Zeemeermin’. Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik in de prachtige onderwaterwereld. Hier woont, diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen, de kleine zeemeermin, het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt ze een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar hij woont op het land! 

Met prachtige decors en kostuums en de humor die er vanaf spat, wordt dit een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie! 

VERKLEEDWEDSTRIJD EN MEET & GREET
Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjes verkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater. 

Credits
regie: Bas Groenenberg | spel: Sita Vermeulen of Natascha Molly, Stijn MacGillavry e.a.

Deel deze pagina
Datum zo 15 dec
Tijd 13.30 - 14.45
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda