• Musical

De Hospita

Simone Kleinsma, Paul Groot e.a.

Blonde vrouw met blauwe ogen voor getekend huis op blauwe achtergrond

Geniet van de speciaal voor Simone Kleinsma geschreven musical over een flamboyante oud-revuester. Met prachtige live muziek, humor en onverwachte emotie.

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 59,50
2e rang
€ 55,50
Inclusief
Consumptie

De Hospita

UITVERKOCHT - Prachtige live muziek, humor en onverwachte emotie

De gloednieuwe Nederlandse musical De Hospita vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Simone Kleinsma), een flamboyante dame die ooit een revuester was met vlijmscherpe humor. Wanneer de oud-comédienne en haar oud-kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen nemen zij drie jonge studenten in huis die veel lawaai en vooral discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische situaties. Maar er is veel meer aan de hand. Madeleine’s leven wordt opnieuw op zijn kop gezet wanneer haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt.

’De Hospita’ neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Ervaar de revue van toen – in een oogstrelend eigentijds jasje – opnieuw in een verhaal met prachtige live muziek, humor en onverwachte emotie.

Een magische ontmoeting tussen generaties
Musicalsites
Het spelplezier tussen dit tweetal – Simone en Paul - is een genot om te zien
AD