• Toneel

Circus Treurdier

BAAAAAA

Man met rood haar en geruit overhemd voor groene achtergrond met schaduw

Muzikale en bitter-komische voorstelling van de eigenzinnige theatermakers van Circus Treurdier over blaaskaken en binnenvetters, roeptoeters en muurbloempjes.

Datum
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
Prijs
€ 18,50
Inclusief
Consumptie

Circus Treurdier

Muzikale en bitter-komische voorstelling over blaaskaken en muurbloempjes

De eigenzinnige theatermakers van Circus Treurdier kregen pers en publiek op de banken met ‘BAAAAAA’. Jean-Paul Buijs werd zelfs genomineerd voor de Louis d’Or.

Ben jij ook zo’n bescheiden snuiter, die zich niet graag opdringt en liever in de luwte blijft? Die links en rechts wordt ingehaald door schreeuwlelijkerds die eigenlijk niets kunnen? Of ben jij juist geboren voor de voorgrond? Zo’n van nature aanwezige blaat-aap, die nooit een blad voor de mond neemt?

Dan is ‘BAAAAAA’ iets voor jou, een muzikale en bitter-komische voorstelling over blaaskaken en binnenvetters, roeptoeters en muurbloempjes. Met een goedgebekt koor, praatgrage personages en een buitengewoon moeizame manier van communiceren.

Guido is zijn hele leven al een achtergrondfiguur. Hij wordt omringd door luidruchtige types die er steeds weer met de hoofdprijs vandoor gaan. Overtuigd van zijn eigen bescheidenheid wacht Guido op de dag dat zijn superieure levenshouding beloond zal worden.

Gratis te bezoeken met de Kunstmin Pas.

Vernuftig en verrassend, en even scherpzinnig als hilarisch
de Volkskrant