• Cabaret
  • do 24 apr 2025

Christian van Eijkelenburg

Wanen

Christian van Eijkelenburg, bekend van zijn solodebuut ‘Drift’ dat genomineerd werd voor de Neerlands Hoop 2023, brengt opnieuw een eigenzinnige cabaretstijl met verbluffende visuals.

Datum
do 24 apr
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
20.15 - 21.45
Prijs
€ 20,00
Inclusief
Consumptie

Christian van Eijkelenburg

Donderdag 24 april

Originele komiek versmelt realiteit en verbeelding tot absurde chaos

Christian van Eijkelenburg, zes jaar lang de helft van het succesvolle cabaretduo De Fransse Eijkel, komt met zijn tweede solovoorstelling ‘Wanen’. Na Christians solodebuut ‘Drift’ – genomineerd voor de Neerlands Hoop 2023 – waren pers en publiek het eens: met zijn eigenzinnige stijl laat hij een frisse wind door het cabaretgenre waaien. “Verrassend cabaret met mooie animaties en filmbeelden”, schreef de Volkskrant. Dus dat smaakt naar meer. Daarom bestormt Christian opnieuw de theaters met zijn beamer vol zelfgemaakte, prachtige visuals en laat hij realiteit en verbeelding versmelten tot er werkelijk geen touw meer aan vast te knopen is. Reis mee naar een parallel universum vol epische visuele droombeelden, tragikomische figuren, humoristische fantasten, wonderlijke wendingen en gekke elektronische deuntjes.   

  

Verrassend cabaret met mooie animaties en filmbeelden
de Volkskrant
Modern, hip, absurdistisch en werkelijk ontzettend grappig
Theaterparadijs
Van Eijkelenburg bouwt op zijn sterke fysieke spel, is energiek, strak en innemend. In combinatie met de prachtige, overtuigende visuals die hij zelf vormgaf, toont Christian zich een zeer originele en relevante maker
Juryrapport VSCD Neerlands Hoop
Datum do 24 apr
Tijd 20.15 - 21.45
Locatie Kunstmin - Kleine Zaal
Bestel kaarten