• Jeugd & Familie

Checkpoint Theater

Het dak er af! (vanaf 8 jaar)

Twee mensen staan naast elkaar te poseren en op de achtergrond is een explosie en vliegen pionnen rond

Spectaculaire interactieve show met spannende experimenten. Ontploffingen, schietende knakworsten, lopen met elektromagneten over het plafond, vliegen met een zelfbouw-jetpack en nog veel meer leuks!

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 31,00
2e rang
€ 27,00
Inclusief
Consumptie

Checkpoint Theater

Spectaculaire interactieve theatershow met spannende en leuke experimenten

In de nieuwste theatershow uit de Checkpoint-reeks staan spektakel, plezier, idiote proeven en interactie centraal. Alleen bij Checkpoint Theater wordt je meegenomen in de wereld van ontploffingen en schietende knakworsten, kun je met elektromagneten lopen op het plafond of een wedstrijd doen met rollerskates die worden aangedreven door vlakschuurmachines.

Tijdens vijf rondes tussen de jongens en de meiden wordt zelfs geprobeerd een heus wereldrecord te breken. Je mag proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack en er wordt voor eens en altijd beslist wie er het beste reukvermogen heeft. ‘Checkpoint Theater, het dak er af!’ is interactiever, gekker maar vooral leuker en spectaculairder dan alle voorgaande Checkpoint voorstellingen bij elkaar.

Credits
script en regie: Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende | muziek: Gert-Jan van den Ende | spel: Tim Schouten / Jorginho Girbaran en Romy Ruitenbeek

Deel deze pagina

Bekijk ook eens

Volledige agenda