• Musical
  • za 3 mei 2025

Blind date

Ja, ik wil

Bob en Jenny, bekend van Blind Date, keren terug in “Ja, ik wil!” Hun huwelijksavontuur, geleid door weddingplanner Koos, brengt hilarische en existentiële vragen over liefde. 

Datum
za 3 mei
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 22.00
1e rang
€ 39,50
2e rang
€ 35,50
Inclusief
Consumptie

Blind date

Zaterdag 3 mei

Voor iedereen die getrouwd is, getrouwd was, nog gáat of nooit zál trouwen!

Na het grote succes van de musical Blind Date, zijn Bob en Jenny terug! Nadat de twee elkaar hebben leren kennen door bemiddeling van het bureau Blind Date, slaat de vonk over en gaat bankmedewerker Bob Flinck uiteindelijk op één knie om hondentrimster Jenny de Beukering om haar hand te vragen. We volgen Bob en Jenny van het aanzoek tot aan de huwelijksnacht. En omdat het regelen van een huwelijk niet eenvoudig is, besluiten de twee de organisatie in handen te leggen van Koos, een weddingplanner bij het bedrijf ‘Ja, ik wil’. Maar waar Koos op het hysterische af bezig is de perfecte bruiloft te organiseren, confronteert hij Bob en Jenny ook met de belangrijke vragen rondom een verbintenis als het huwelijk. Wat zegt een huwelijk nog in een tijd waarin volslagen vreemden met elkaar trouwen op tv om drie weken later weer te scheiden? Wat zegt een huwelijk nou eigenlijk over liefde? Wat zeggen al die verzonnen tradities nou eigenlijk over de liefde die je voelt? En dan die duizend en één beslissingen: groot of klein? In het wit of juist niet? Wie nodig je niet uit en wie wel? Waarom juist die trouwambtenaar die niets weet van zowel bruid als bruidegom? Als je je eigen bruiloft overleeft, moet het wel ware liefde zijn.  

De nieuwste Nederlandse muscialcomedy Ja, ik wil! is een hilarische en herkenbare voorstelling over alles wat met trouwen te maken heeft. Een voorstelling voor iedereen die getrouwd is, getrouwd was, nog gáat of nooit zál trouwen! 

Van de makers van Blind Date.
Blind Date werd genomineerd voor acht Musical Awards en won er drie voor: 
Beste script en dialogen (Allard Blom) 
Beste vrouwelijke hoofdrol (Brigitte Heitzer)
Beste nieuwe oorspronkelijk Nederlandse musical 

Blind Date verschijnt begin oktober 2024 als film van regisse

Credits
producent: De Theater BV | Cast: Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Paul Groot | Regie: Joep Onderdelinden | Fotocredits: Annemieke van der Togt

Deel deze pagina
Datum za 3 mei
Tijd 20.00 - 22.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda