• Muziek

Berget Lewis

We Are One - Celebrate Tina

De souldiva brengt eigen werk en een eerbetoon aan Queen of Rock-‘n-Roll. Je hoort een Berget die we nog niet kenden en hits als ‘Nutbush City Limits’, ‘What’s Love Got To Do With It’ en ‘Help’.

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 29,50
2e rang
€ 25,50
Inclusief
Consumptie

Berget Lewis

Souldiva van eigen bodem brengt eigen werk en een eerbetoon aan Queen of Rock-‘n-Roll

Berget Lewis bracht in 2019 met de release van een live-EP een muzikale ode aan haar grote idool en powervrouw Tina Turner, die 80 jaar oud werd. Mede door de inspiratie die ze daarbij opdeed, brengt Berget in de zomer van 2023 voor het eerst in tien jaar een nieuw album uit: ‘We Are One’. Hierop horen we een Berget die we nog niet kenden, met autobiografische, openhartige en compromisloze songs. Over de toestand in de wereld, de liefde, maar ook over hoe Berget in haar kracht is komen te staan.

Deze avond zal Berget met haar liveband een aantal van haar nieuwe liedjes ten gehore brengen in combinatie met de tijdloze liedjes van Tina Turner, als ode aan The Queen of Rock. Hits als ‘Nutbush City Limits’, ‘What’s Love Got To Do With It’, ‘Steamy Windows’ en ‘Help’ komen voorbij tijdens deze absolute ‘feel good’ avond. Geniet van een heerlijk veelzijdig concert van onze eigen souldiva!

Bekijk ook eens

Volledige agenda