• Cabaret
  • vr 4 okt 2024

Andries Tunru & Stefan Hendrikx

Beperkt Houdbaar

Andries Tunru en Stefan Hendrikx, Nederlands Kampioenen Improvisatietheater, creëren een meeslepende theaterervaring zonder script. Met Joep Hullegie als muzikale begeleiding improviseren ze op basis van publieksverhalen de spannendste personages en scherpe grappen. 

Datum
vr 4 okt
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
20.15 - 21.45
Prijs
€ 20,00
Inclusief
Consumptie

Andries Tunru & Stefan Hendrikx

Vrijdag 4 oktober

Twee acteurs, één muzikant, geen script

Na in 2018 en 2019 te zijn uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Improvisatietheater en hun succesvolle theatertour ‘De Première’ hebben Andries Tunru (finalist ‘De Slimste Mens’ en winnaar Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (‘Alpacas’ en ‘Hufterproef’) een ware cultstatus bereikt.

Elke avond beginnen ze weer met absoluut niks, een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door verhalen uit het publiek, een compleet universum ontvouwen. Niets ligt vast en alles kan. Zo ontstaan de spannendste personages en de scherpste grappen, omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. 

Voor Hendrikx en Tunru bestaat er geen alledaagsheid. Ze kijken naar de wereld door een bril van soapseries, misdaadthrillers en musicals
Theaterkrant
Credits
Spel: Andries Tunru en Stefan Hendrikx | muzikale begeleiding: Joep Hullegie | techniek: Wout Jansen

Deel deze pagina
Datum vr 4 okt
Tijd 20.15 - 21.45
Locatie Kunstmin - Kleine Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda