• Specials

Alles wat je altijd al had willen weten over...

Nieuwe talkshow van Marjolein Meijers en Kees Thies met 1 onderwerp, veel gasten en muziek. Met deze editie alles over Drs. P

Datum
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
Prijs
€ 20,00
Inclusief
Consumptie

Alles wat je altijd al had willen weten over...

Met 1 onderwerp, veel gasten en muziek

Alles wat je altijd al had willen weten over is een nieuwe talkshow van Kunstmin waarin elke editie een ander thema centraal staat. Deze editie staat in het teken van Drs. P.

Kees Thies (journalist en chroniqueur bij AD) en Marjolein Meijers (muzikant en theatermaker) zijn jullie hosts in een programma vol verrassende gesprekken en natuurlijk muziek. Zij hebben de afgelopen acht jaar het succesvolle Kunstmin Live gepresenteerd.

De gasten van deze avond

Cabaretautoriteit, theaterdirecteur en auteur Frank Verhallen verzamelde teksten van kleinkunstenaars verzameld en verdiepte zich in het bijzonder in de dichtvormen van Drs. P.

Schrijver, dichter en columnist Frank van Pamelen is ontdekt door Drs. P’s eigen ogen en vormt een tak van de taalstamboom die uit Drs. P is ontkiemd.

Naast het taalgebruik is de muziek van dezelfde orde van grootte. Studenten van de Koningstheateracademie laten hun inspiratie uit Drs. P horen in vertolkingen en eigen werk.

Kortom: ingrediënten te over voor een leuke avond!

Bekijk ook eens

Volledige agenda