• Specials

Alles wat je altijd al had willen weten over...

Robert Long

Nieuwe talkshow van Marjolein Meijers en Kees Thies met 1 onderwerp, veel gasten en muziek. Met deze editie alles over Robert Long.

Datum
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
Prijs
€ 20,00
Inclusief
Consumptie

Alles wat je altijd al had willen weten over...

“Alles wat je altijd al had willen weten over … ” is een talkshow van Kunstmin waarin telkens een ander onderwerp centraal staat. Deze editie staat in het teken van Robert Long. 

Kees Thies (journalist en chroniqueur bij AD) en Marjolein Meijers (muzikant en theatermaker) zijn jullie hosts in een programma vol verrassende gesprekken en uiteraard veel muziek. Zij hebben de afgelopen acht jaar het succesvolle Kunstmin Live gepresenteerd. 

De gasten

Pianist, componist en arrangeur Erik Vlasbom heeft tot 2005 zeven jaar intensief met Robert Long artistiek samengewerkt.  

Schrijver, presentator bekend van het radioprogramma Andermans Veren Kick van der Veer is groot kenner van Nederlandse chansons en dus ook Long’s oeuvre.  

Naast het gesprek is de muziek van dezelfde orde van grootte. Studenten van de Koningstheateracademie Sofie Bende en Sander Beens zullen hun inspiratie uit Long’s werk laten horen in vertolkingen en eigen werk.

Kortom: ingrediënten te over voor een leuke avond.  

Bekijk ook eens

Volledige agenda