• Cabaret
  • do 27 mrt 2025

Alex Ploeg

Unplugged

Unplugged‘ brengt Alex Ploeg terug naar zijn stand-up roots. Met harde grappen, persoonlijke verhalen en absurde sketches fileert hij zichzelf en de wereld op hilarische wijze.

Datum
do 27 mrt
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 21.30
1e rang
€ 23,50
2e rang
€ 19,50
Inclusief
Consumptie

Alex Ploeg

Donderdag 27 maart

Terug naar de stand-up roots, zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze filerend

Het duizelt Alex Ploeg nog steeds van alle sterren die zijn hilarische tweede show ’EGO’ kreeg. Zo deelden Trouw en De Telegraaf er vier uit en schreven respectievelijk: “Hij bewijst dat hij meer is dan een goede grappenmaker” en “Koning van de zelfspot”.  

Dat belooft wat voor zijn derde voorstelling ‘Unplugged’, waarin Alex terug naar zijn stand-up roots gaat, slechts gewapend met microfoon en gitaar. Dicht bij zichzelf, ongepolijst, zonder franje. Alex steekt overal zijn kop in het zand, behalve in het theater. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende gitaarliedjes worden in sneltreinvaart op jou afgevuurd. Alex fileert zichzelf en de wereld op hilarische wijze. 

Hij bewijst dat hij meer is dan een goede grappenmaker
Trouw over zijn vorige programma ’EGO’
In zijn tweede voorstelling laat hij zien dat hij gegroeid is
de Volkskrant over zijn vorige programma ’EGO’
Hij creëert niet alleen een gelaagde podiumpersoonlijkheid, maar maakt deze voorstelling ook geschikt voor een breed publiek. ‘EGO’ is grappig en aangrijpend
De Groene Amsterdammer over zijn vorige programma ’EGO’
Datum do 27 mrt
Tijd 20.00 - 21.30
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda