• Muziek

3JS en Red Limo Quartet

De 3JS en strijkkwartet Red Limo wisselen hun eigen repertoire af met klassiekers uit het Nederlandstalige genre van Frank Boeijen, Ramses Shaffy, Herman van Veen, BLØF, Doe Maar en vele anderen.

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 37,50
2e rang
€ 33,50
Inclusief
Consumptie

3JS en Red Limo Quartet

Eigen werk & Nederlandstalige klassiekers

De 3JS komen met een bijzonder gezelschap naar de Nederlandse theaters, het Red Limo Quartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap. Het strijkkwartet is de afgelopen jaren vaak te zien geweest op televisie, onder andere in het programma ‘Matthijs draait door’ en ze tourden zelfs de hele wereld over als begeleiders van niemand minder dan Eddie Vedder, zanger van de band Pearl Jam tijdens zijn solo-tournee.

Ook de 3JS hebben vaker met dit kwartet samengewerkt. De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkersarrangementen. Voor deze unieke, eenmalige tour hebben de 3JS samen met de strijkers hun meest bijzondere liedjes in een compleet nieuw jasje gestoken. Afwisselend zullen ook nog een aantal zeer verrassende covers voorbij komen.

Bekijk ook eens

Volledige agenda