• Specials

1ste Stoomlezing: Energietransities

Dordt in Stoom

Ter gelegenheid van de 20e editie van ‘Dordt in Stoom’ wordt een stoomlezing over energietransities georganiseerd. Historicus en stoomliefhebber Prof. Dr. Maarten van Rossem trekt lessen uit voorgaande energietransities.

Datum
Locatie
Energiehuis - Machine 3
Tijd
1e rang
€ 12,50
2e rang
€ 7,50

1ste Stoomlezing: Energietransities

UITVERKOCHT – We zijn verheugd om Prof. Dr. Maarten van Rossem, historicus en gepassioneerd stoomliefhebber, te verwelkomen. Hij trekt lessen uit eerdere energietransities in deze stoomlezing. Het veranderen van windmolens naar stoommachines kostte destijds meer dan 70 jaar. Maar waar staan we nu? Is de Drechtstedenregio al ‘op stoom’ met duurzame energie?

De inloop begint om 19.00 uur en de lezing start om 19.30 uur.  We zullen inspirerende voorbeelden bekijken, zoals Edorado 8S, Ab Initio en Smart Energy Hub, en bespreken die ons kunnen helpen om de volgende stappen te zetten. Na afloop is er ruimte om te netwerken vanaf 21.20 uur.

Voor studenten/Dordtpas-houders kosten kaarten €7,50. Heb je gereserveerd met een Dordtpas of als student? Vergeet niet om je pas mee te nemen.

Bekijk hier de website van Dordt in Stoom voor het gehele programma.

De Stoomlezing wordt aangeboden door Dordt in Stoom en mede mogelijk gemaakt door Deal Drechtsteden

Bekijk ook eens

Volledige agenda