Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen op een rij

Veelgestelde vragen

Welke extra kosten berekent Kunstmin in reguliere tijden door?

Theaterservicekosten Bij elke ticket is een bedrag van € 2,50 theaterservice inbegrepen voor de dekking van verwerkingskosten. Pauzedrankje in de Schouwburg Bij de prijs van een theaterkaartje bij Kunstmin in de Schouwburg is een consumptie inbegrepen (portemonneeloze pauze). Uitgezonderd zijn voorstellingen in het genre Jeugd & Familie en alle voorstellingen van Kunstmin in het Energiehuis (zalen Ketel 1 en Machine 3). Wanneer krijg ik mijn gratis consumptie als er geen pauze is?  Bij een voorstelling van Kunstmin in de Schouwburg zonder pauze, serveren wij je drankje voorafgaand aan de voorstelling. Uitgezonderd zijn voorstellingen in het genre Jeugd & Familie en alle voorstellingen van Kunstmin in het Energiehuis (zalen Ketel 1 en Machine 3). Rekent Kunstmin verzendkosten als ik mijn tickets per post wil ontvangen? Ja, Kunstmin rekent € 4,50 als je graag je tickets thuis per post wilt ontvangen. Voor de service om telefonisch te bestellen rekenen wij € 3,-. Ik wil graag mijn tickets omruilen, kan dat? Tickets ruilen wij voor je om tot 48 uur voor de voorstelling. Voor deze service brengen we je € 3,- in rekening. Wij geven geen geld retour.

Wat betekent COVID-19 voor Kunstmin?

Wij verplaatsen onze voorstellingen en concerten tot na 1 april 2021. Heb je een ticket geboekt voor voorstellingen tot 1 april 2021? Je ontvangt altijd persoonlijk bericht via onze Receptie & Kassa. Heb je een vraag aan ons? De collega’s van de Receptie & Kassa staan je graag te woord.

Wil je iets vragen of wil je ons een compliment geven?

We horen het graag! Jouw opmerking, verbeterpunt of compliment zien we graag tegemoet. Bel onze Receptie & Kassa: (078) 639 79 79 of stuur een e-mail naar info@kunstmin.nl

Dankjewel alvast voor de moeite die je neemt om ons dit te laten weten!

Wanneer is de Receptie & Kassa geopend?

De Receptie & Kassa van Kunstmin vind je in het Energiehuis en is op dit moment alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr van 09.00 tot 18.00 uur. Wanneer de maatregelen het weer toelaten, zien we je graag weer terug op onze beide locaties. Volg intussen onze berichten via social media en op deze website.