Manager Horeca & Sales

(36 uur)
Manager Horeca & Sales

Kunstmin is een zeer gastvrij, ondernemend theater en beschikt over een dynamischen enthousiastteam dat zelf produceert i.s.m. kunstenaars en culturele-en maatschappelijke partners. Elk jaar organiseren wij ongeveer 300 voorstellingen, concerten en sociaal-culturele en commerciële evenementen. Onze twee locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, zijn toonaangevend in de regio Drechtsteden, de regio Rijnmond en de Hoeksche Waard. Je gaat aan de slag op een uitdagend werkterrein, waarbij je nauw samenwerkt met de directeur-bestuurder en de andere 3 MT-leden. De klassieke en tegelijk eigentijdse Schouwburg heeft een Grote Zaal (750 plaatsen) en een Kleine Zaal (170 plaatsen) en meerdere foyers. Het industriële Energiehuis valt onder ons beheer en we beschikken daar zelf over twee vlakke vloer zalen (Machine 3 en Ketel 1), een studio en meerdere vergaderruimtes. 

We zijn op zoek naar jouw unieke kwaliteiten als:

Manager Horeca & Sales

Als gastvrij, ondernemend en enthousiast team dat (podium)kunst, ontmoeting en beleving tot een groot succes wil maken zoeken we een manager Horeca & Sales met energie en ambitie. We zoeken een netwerker met commercieel talent. Je geeft leiding aan het team Horeca & Sales. Het team bestaat uit een teamleider horeca, een medewerker sales en drie duty managers. En uiteraard een poule van horeca medewerkers en een hechte groep publieksbegeleiders (vrijwilligers).

Wat ga je doen?

 • Je geeft leiding aan de diverse medewerkers binnen jouw team.
 • Je gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit rondom voorstellingen en
  evenementen. Gastvrijheid vul je gevarieerd en op een moderne manier in.
 • Je signaleert en creëert kansen voor het genereren van inkomsten uit
  evenementen en sponsoring.
 • Ons Bedrijfsvrienden netwerk groeit dankzij jouw inzet.
 • Je bouwt aan een breed netwerk en je bent hierbinnen actief op beurzen en
  netwerkbijeenkomsten.
 • Je voert regiediensten uit tijdens voorstellingen en evenementen.
 • Als MT-lid draag je bij aan organisatie brede beleidsontwikkeling.

Wie ben jij?

Wij laten ons graag inspireren door een Manager Horeca & Sales die al veel in zijn of haar mars heeft en die ook nog niet is uitgeleerd. Je combineert moeiteloos een veelheid aan taken en je schakelt met plezier en met gemak tussen ons diverse publiek en stakeholders. Je bent scherp in de analyse en je bent cijfermatig- en strategisch sterk. Je hebt meerdere jaren ervaring als leidinggevende. Daarnaast heb je HBO werk- en denkniveau en ben je in het bezit van een diploma BHV en Sociale Hygiëne of ben je bereid dit op korte termijn te halen. Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden en -dagen.

Wat bieden wij jou?

Een energieke en veelzijdige functie in een organisatie waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en waar we samenwerken met oog voor elkaar. We bieden jou prima arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Nederlandse Podia (afhankelijk van je competenties en ervaring). Werktijden zijn in overleg, waarbij flexibiliteit geboden is.
 

Sollicitatie en informatie

Wij zoeken actief naar nieuwe collega’s die vanuit verscheidenheid in afkomst en achtergrond een kleurrijk palet aan talenten met zich mee brengen. Word jij onze manager Horeca & Sales? Reageer door het sturen van een korte motivatiebrief of filmpje en cv o.v.v. Manager Horeca & Sales naar vacature@kunstmin.nl. De sollicitatieperiode loopt t/m 31 januari. De eerste gesprekken vinden plaats op 7 en 9 februari.

Wil je meer weten over deze functie, neem contact op met Roy van den Broek via roy@kunstmin.nl.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu