Luister naar Radio Santa

De Wintervuur-podcast

Een auditief cadeau om de winterblues te verslaan

We presenteren: Radio Santa

De winterblues. Ook Jack en Alice hebben er last van, want net als in 2020 hadden ze ook voor 2021 een onvergetelijk kerstfeest in gedachten. Er was gerekend op hoog bezoek, livemuziek, een zangkoor, verhalen, circusacts, gezelschapsspellen, romantiek én een hoopvolle blik naar de toekomst. Een feest vol warmte en wintervuur!

Helaas zijn ze net zoals de rest van de wereld ingehaald door een hardnekkig virus, alles moet dicht. Die hooggeëerde gast blijft binnen, maar Jack en Alice zetten alles op alles om je een cadeautje te geven om het nieuwe jaar alsnog goed te starten. Namelijk met een eigen Wintervuur-podcast.

Jack en Alice vullen samen met muzikaal leider Hans Cassa én zijn enorme vleugel het lege toneel met warmte en muziek, om live de ether in te knallen. Ze hebben iets te zeggen, te zingen, en voor Jack en Alice is het sowieso al 365 dagen per jaar kerst; dus waarom geen ‘Kerst in de Krokus’? In deze tijden moeten we immers omdenken.

Eindelijk weer wat om naar uit te kijken en samen de winterblues te verslaan. Jack en Alice sluiten het jaar knallend af met Radio Santa. Wintervuur gegarandeerd! Luister je mee naar deze grappige en muzikale podcast?

Credits
Maurits van den Berg, Katelijne Beukema, Steyn de Leeuwe, Hans Cassa en Wolter Muller

Deel deze pagina