24-3-2021

D-Light

Videoprojectie op toneeltoren Schouwburg

De 24 meter hoge toneeltoren van de Schouwburg toont tot 28 maart elke dag een filmisch lichtspel van de in Dordt woonachtige kunstenaar Arno Coenen. Kunstmin presenteert de komende weken in de avonduren buiten op de toneeltoren van de Schouwburg een videoprojectie die iedereen kan komen bekijken. Nu het op de podia stil is wil Kunstmin graag de energie die daar binnen normaal gesproken voelbaar is aan de buitenkant voor publiek zichtbaar laten zijn. Kunstmin wil altijd en juist in deze tijd van sluiting kunst een podium bieden. De videoprojectie duurt circa 25 minuten en speelt continu. Je kunt elk moment instappen.

We verlengen D-Light tot en met 5 april, Tweede Paasdag - let op: op zo 28 mrt, ma 29 mrt en di 30 mrt is er geen projectie. ’s Avonds is het langer licht. Daarom passen we de projectie begin en eind tijd aan. Vanaf wo 24 mrt t/m za 27 mrt draait D-Light van 19:30 – 20:30. N.B. Zo 28, ma 29 en di 30 mrt is er geen D-Light projectie. Wo 31 mrt t/m 5 apr kun je D-Light zien tussen 21:00 – 21:30 uur.

Lees het Kunstmin interview met D-Light mediakunstenaar Arno Coenen.

Merchandise 
Van diverse beelden uit de videoprojectie van Arno Coenen is vanaf heden ook ludieke en kunstzinnige merchandise beschikbaar zodat belangstellenden ook zelf een ‘echte’ Coenen kunnen bemachtigen.

D-Light is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Dordrecht, Kickstart Cultuurfonds, HSU.nl, Pullen Bouw en Kunstmin.  

Audiotour & Merchandise

3213

De kaartverkoop is gestart!

Boek snel jouw tickets en zit vooraan bij je favoriete artiest
De kaartverkoop is gestart!
Bekijk programma