Kidsrecensent Maddoxx

Wat vond hij van zijn bezoek aan Kunstmin?

Kidsrecensent Maddoxx (11 jaar) bezocht de jeugdvoorstelling ‘Ik ben er even niet’ en maakte deze leuke foto’s.

Recensie 'Ik ben er even niet'

‘We waren wat te vroeg, maar dat vond ik wel leuk want ik was er voor het eerst dus kon ik rustig de omgeving verkennen en eventjes voetballen voordat de voorstelling begon. Ik vond het gebouw ook heel mooi. We gaan naar de voorstelling  ‘Ik ben er even niet’ en ik ga voor het eerst backstage kijken tijdens een theatervoorstelling. Daar heb ik erg zin in!

Wij mochten eerder in de zaal waar de voorstelling zou beginnen en zagen twee spelers stretchen. Ook zagen we mensen van het geluid en licht die aan het voorbereiden waren.

Ik vond dit een van de leukste gedeeltes van de dag, achter de schermen kijken. De kettingen als decor vond ik heel cool en ook het roterende podium met allemaal verschillende kanten. Door de verschillende kanten op het podium was ik heel benieuwd naar wat er precies zou gebeuren. Achter het draaiende podium zagen wij alle kostuums en ook wolken. Het zag er vet uit.

Ik zag allemaal lampen voor op het podium. Ik zag het voor het eerst, zo netjes naast elkaar opgehangen en vond het wel tof. Ook dit was backstage, waar de wagens komen met alle spullen voor de voorstelling. Het zag er niet super groot uit, maar er waren wel veel spullen.

Voor je in de zaal komt zie je in de gang een hele mooie bar. Echt heel origineel. Dit vond ik wel een vette entree. Als laatste zie je mij op het podium in de Grote Zaal. Die was echt heel mooi!’

Wil je zelf ook een recensie schrijven over een voorstelling? Meld je aan als Kidsrecensent.

Kunstmin Kids aan het woord

Dit vonden zij van hun bezoek aan Kunstmin

Vloggers, schrijvers, proefkonijnen en nieuwsgierige aagjes tussen de 8 en 12 jaar oud gaven hun mening over hun bezoek aan Kunstmin. Nieuwsgierig?