Gouden Dans, U in het theater

Licht - Lucht - Lopen

Heb je zin om samen een voorstelling en een expositie te maken?

Hou je van dansen of vind je het leuk om te fotograferen? Doe dan mee aan dit bijzondere project speciaal voor 60-plussers. Na een succesvolle editie in theaterseizoen 2018-2019 organiseren we opnieuw een uniek project voor ouderen. Dit keer bundelen Kunstmin, Dordrechts Museum en Gouden Dans hun krachten in ‘Licht – Lucht – Lopen’.

Samen bewegen
Onder begeleiding van dansdocent en choreograaf Miriam Visser werken we samen in een tiental repetities naar de voorstelling. In de eerste lessen leer je eenvoudige passen en in januari sta je op de ‘bühne’ van Kunstmin. Danservaring is niet nodig. Ook als je minder ter been bent, is meedoen geen probleem.

Samen fotograferen
Onder leiding van fotografe Manuela Porceddu bekijken we de stad door de lens van de camera. Je foto’s worden onderdeel van de voorstelling en een expositie.

Dans en/of fotografie
Geef alsjeblieft door wat je voorkeur heeft, een combinatie van dans en fotografie is ook mogelijk.

Aanmelden of vragen
Heb je vragen of wil je je aanmelden, mail dan naar programmering@kunstmin.nl of neem telefonisch contact op via 078 639 79 79. Deelname aan dit project bedraagt € 49,50 per persoon. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

www.dordrechtsmuseum.nl

www.goudendans.nl

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Dordts Preventieakkoord