Gouden Dans, U in het theater

Licht - Lucht - Lopen
Gouden Dans, U in het theater

Gouden Dans, U in het theater

Licht - Lucht - Lopen
Gouden Dans, U in het theater

Heb je zin om samen een voorstelling en een expositie te maken? 

Hou je van bewegen of vind je het leuk om te fotograferen? Doe dan mee aan dit bijzondere project speciaal voor 60 plussers. Na een succesvolle editie in theaterseizoen 2018-2019 organiseren we opnieuw een uniek project voor ouderen. Dit keer bundelen Kunstmin, Dordrechts Museum en Gouden Dans hun krachten in ‘Licht - Lucht - Lopen’.

Samen bewegen
Onder begeleiding van een choreograaf werken we samen in een tiental repetities naar de voorstelling. Vanaf januari starten we. In de eerste lessen leer je eenvoudige passen en in het voorjaar sta je op het podium van Kunstmin. Danservaring is niet nodig. Ook als je minder ter been bent, is meedoen geen probleem. 

 

Meld je aan

Samen fotograferen
Onder leiding van een fotograaf bekijken we de stad door de lens van de camera. Jouw foto’s worden onderdeel van de voorstelling en een expositie.

Aanmelden of vragen
Heb je vragen of wil je je aanmelden, mail dan naar programmering@kunstmin.nl of neem telefonisch contact op via 078 6397979. Deelname aan dit project bedraagt €49,50 per persoon. Voor koffie en thee wordt gezorgd. 

www.dordrechtsmuseum.nl

www.goudendans.nl

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Dordts Preventieakkoord