Livestream je event vanuit de Schouwburg of het Energiehuis!

Stoom 1

Stoom 1 is een vergaderruimte van Kunstmin, gevestigd in het industriële Energiehuis aan de rand van het historische centrum van Dordrecht. De voormalige energiecentrale werd vanwege de toenemende vraag naar stroom in 1918 uitgebreid. In dit deel van het Energiehuis liggen nu de vergaderruimtes Stoom 1 en Stoom 2.

In 2019 zijn deze ruimtes volledig gerenoveerd, waarbij met veel zorg de industriële elementen zijn gecombineerd met een eigentijdse inrichting. Stoom 1 en Stoom 2 zijn niet alleen in te zetten voor vergaderingen, maar worden ook vaak als subruimte gebruikt bij congressen of events. Uiteraard zijn deze ruimtes voorzien van wifi en moderne audiovisuele middelen. Bekijk hier het capaciteitenoverzicht bij verschillende opstellingen.

Subruimtes nodig voor jouw event? Naast de vijf eigen ruimtes in het Energiehuis, kunnen we uitbreiden tot wel 20 subzalen van klein tot groot.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw event? Bel ons via 078 – 639 79 79 of stuur een mailtje naar events@kunstmin.nl.