Onze ruimtes zijn weer te boeken voor (online) events! Bekijk de mogelijkheden

Grote Zaal

De Grote Zaal met sierlijke loges en ornamenten is riant opgezet en toch intiem. Veel beenruimte zorgt ervoor dat je genodigden zeer comfortabel zitten. Je kunt de Grote Zaal boeken vanaf 200 personen tot een maximum van 750 personen. Bekijk hier het capaciteitenoverzicht bij verschillende opstellingen. Het podium met zicht op de prachtige theaterzaal, is uitermate geschikt voor jouw uitvoering, symposium, (product)presentatie en andere optredens. Ook kun je het grote toneel gebruiken als trouwlocatie of als plek voor een andere gedenkwaardige bijeenkomst of vergadering.

Subruimtes nodig voor jouw event? We kunnen verschillende subruimtes in de Schouwburg creëren door bijvoorbeeld gebruik te maken van de modern en ruim opgezette kleedkamers en de Artiestenfoyer.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw event? Bel ons via 078 – 639 79 79 of stuur een mailtje naar events@kunstmin.nl.

Marit van Heugten (Economic Development Board Drecht Cities)
Vanuit de Economic Development Board Drechtsteden wordt jaarlijks het Young Professionals Event georganiseerd voor jonge werkenden in regio Drechtsteden. Door het jaar heen worden challenges georganiseerd met teams van jonge mensen van verschillende bedrijven. Tijdens het event worden de resultaten gepresenteerd en zijn er onderdelen voor inspiratie en fun. De Schouwburg van Kunstmin was dit jaar het decor voor dagvoorzitter Greg Shapiro, De Speld Live en de Dutch Wavemakers. Ook burgemeester Kolff verscheen op het podium. We zochten een bijzondere locatie, waarbij we de jonge professionals echt uit hun dagelijkse bedrijfsomgeving haalden en mee zouden nemen in het concept ‘beleven’. Dat is gelukt! De Schouwburg gaf ons de mogelijkheid om echt een show neer te zetten. Er stonden maquettes van de bedrijven op het podium waar we een gave lichtshow omheen hebben gemaakt, samen met de technici van de Schouwburg. Alles bij elkaar gaf een heel mooi effect en echt de wauw-factor bij bezoekers, met de professionaliteit die je bij een theater verwacht. Zeker een aanrader!

Wilma van der Plicht (Gemeente Dordrecht)
Ik heb goede ervaringen met het boeken van allerhande bijeenkomsten in zowel de Schouwburg als in het Energiehuis. Vorig jaar betrof het o.a. het organiseren van de Lintjesregen, een feestelijke plechtigheid, die jaarlijks de dag voor Koningsdag plaatsvindt in de prachtige Grote Zaal van Kunstmin. Een aantal Dordtenaren zaten letterlijk in de spotlights op het podium en werden Koninklijk onderscheiden. In de foyer vonden voor én na de samenkomst in de Grote Zaal de informele onderdelen van het programma plaats. Medio december vond in één van de zalen van het Energiehuis de Kim Putterslezing plaats: een thematische voordracht van de heer Kim Putters, directeur Sociaal- en Cultureel Planbureau. Of het nu een feestelijke of een meer zakelijke bijeenkomst betreft, mijn ervaring met de medewerkers van Kunstmin is geweldig. De samenwerking is goed: service- en klantgericht én vooral met oog voor kwaliteit en detail. Duidelijke offertes en afspraken over alle aandachtspunten. Kortom: een event is bij Kunstmin in goede handen!