Kunstmin Kids

Ga je mee op theatertour?

Al vanaf 2 jaar is er iets te beleven bij Kunstmin. Geniet van een voorstelling met de allerkleinsten of een familievoorstelling. Regelmatig zijn er extra activiteiten voor de kids. Ontdek de magie van theater!

Bij Kunstmin zie je elk jaar meer dan 200 voorstellingen, concerten, Kunstmin-producties en andere evenementen. Speciaal voor kinderen en families zijn er toffe  jeugdvoorstellingen te zien, maar een bezoek aan Kunstmin is meer dan alleen het bekijken van een voorstelling. 

Rondom onze jeugdvoorstellingen en in de schoolvakanties organiseren we leuke activiteiten. Haal voorafgaand aan de voorstelling bij de kassa een speurtocht of kom knutselen en tekenen in het theatercafé. Ontdek je talenten tijdens onze speciale Kunstmin Kids-dagen, neem een kijkje achter de schermen of maak een vlog over wat jij hebt beleefd bij Kunstmin. 

In onderstaande agenda zie je precies welke voorstellingen er binnenkort te zien zijn. Wil je weten of er rondom de voorstelling nog andere activiteiten zijn? Op de voorstellingspagina van jouw favoriete voorstelling of concert vind je in dat geval meer informatie.  

Kom jij ook bij Kunstmin Kids?

Wanneer je lid wordt van Kunstmin Kids ben je altijd als eerste op de hoogte van wat er te zien en te doen is bij ons in het theater. Zo weet je zeker dat je niets hoeft te missen! Neem deel aan de Kunstmin Kids-dagen, ontmoet de sterren van de show en maak een vlog over wat jij hebt beleefd in het theater. 

Kunstmin Kids-dagen

In de schoolvakanties organiseren we speciale Kunstmin Kids-dagen.  
Tijdens deze maak-dagen ga je met verschillende kunstenaars aan de slag rondom een thema. Je werkt toe naar een presentatie. Hoe die presentatie eruit ziet verschilt per editie en is afhankelijk van de kunstenaars waar je mee werkt en je eigen inbreng. Een tentoonstelling, voorstelling, video, installatie of allemaal? Alles is mogelijk. Je hoeft niets van kunst of theater af te weten van te voren, iedereen kan meedoen. Deelname is gratis.

Kunstmin Kids-vloggers

Deel je ervaringen: wordt vlogger voor Kunstmin Kids.  
Wanneer je een voorstelling bezoekt, is het altijd leuk om dat te delen met anderen. Daarom zijn we op zoek naar kinderen die voor ons video’s willen maken voor op onze sociale media kanalen. En het beste? Wanneer je vlogt voor Kunstmin Kids, mag je altijd gratis naar de voorstelling.

Meld je aan voor Kunstmin Kids

Wat is je naam?(Vereist)

Lees hier de

Jeugdrecensies

Wist je al dat we jeugdrecensenten hebben die ons regelmatig bezoeken? Lees hier hun verhaal of bekijk de vlogs!

Educatie

Alle leeftijden en opleidingsniveaus

Kunstmin biedt voorstellingen voor leerlingen en studenten in het basisonderwijs, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs. Met onze programma’s en voorstellingen sluiten we aan bij het onderwijscurriculum van diverse vakken, op elk niveau.

Dit doen we graag samen met makers uit de stad of landelijke theatergroepen makers en met samen met lokale culturele instellingen. Samen met jou bepalen we hoe een bezoek aan Kunstmin onderdeel kan uitmaken van het onderwijsprogramma. Heb je interesse in het bijwonen van een van onze voorstellingen of programma’s met je klas? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

 

Binnenkort te zien

Naar agenda
Kinderen backstage in de kleedkamer voor de show van de Notenkraker bij Kunstmin
De nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte van de jeugd- en familievoorstellingen van Kunstmin en de activiteiten die we gedurende het seizoen voor Kunstmin Kids organiseren.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!