Mentale oppepper D-Light - Arno Coenen

Kom langs en ervaar het zelf
Mentale oppepper D-Light - Arno Coenen

Mentale oppepper D-Light - Arno Coenen

Kom langs en ervaar het zelf
Mentale oppepper D-Light - Arno Coenen

Mentale oppepper D-Light - Arno Coenen

Kom langs en ervaar het zelf
Mentale oppepper D-Light - Arno Coenen

Kunstmin presenteert tot en met 5 april, 2e Paasdag (maar niet op zo 28, ma 29 en di 30 maart) in de avonduren buiten op de toneeltoren van de Schouwburg een videoprojectie die iedereen kan komen bekijken. De videoprojectie duurt circa 25 minuten en speelt continu door, vanaf het moment dat het donker is, en eindigt circa 20 uur. Je kunt elk moment instappen! Nu het op de podia stil is, wil Kunstmin graag de energie die binnen normaal gesproken voelbaar is aan de buitenkant voor het publiek zichtbaar laten zijn. Kunstmin wil altijd en juist in deze tijd van sluiting kunst een podium bieden.

'D-Light' tot en met 5 april
We verlengen D-Light tot en met 5 april, Tweede Paasdag - let op: op zo 28 mrt, ma 29 mrt en di 30 mrt is er geen projectie. ’s Avonds is het langer licht. Daarom passen we de projectie begin en eind tijd aan. Vanaf wo 24 mrt t/m za 27 mrt draait D-Light van 19:30 – 20:30. N.B. Zo 28, ma 29 en di 30 mrt is er geen D-Light projectie. Wo 31 mrt t/m 5 apr kun je D-Light zien tussen 21:00 – 21:30 uur.

 

Beluister de audiotour
Beluister nu alvast, of als je ’s avonds bij de videoprojectie staat, deze ‘D-Light’ audiotour. Ingesproken door kunstenaar Arno Coenen en acteur Matthias Quadekker.Lees het interview met Arno Coenen
Kunstmin sprak met de kunstenaar die ‘D-Light’ in opdracht maakte. Hij vertelt over zijn betrokkenheid bij het werk en hoe hij eraan heeft gewerkt. Het interview lees je hier.

Ludieke en artistieke Coenen merchandise
Van diverse beelden uit de video zijn artikelen gemaakt. Hoe leuk is het om een ‘echte Coenen’ te hebben en je steunt er nieuwe coronaproof programma’s van Kunstmin mee.
 

Bekijk merchandise

Vrij toegang & samen coronaproof
Voor ‘D-Light’ betaal je geen ticket. Mocht het op het moment dat je komt kijken te druk zijn, kom dan een ander moment terug. Kom ook niet met meer dan twee personen naar ‘D-Light’ (kinderen jonger dan 13 jaar uitgezonderd). Houd altijd 1.5 meter afstand van anderen. Blijf thuis bij (klachten van) verkoudheid, koorts en/of benauwdheid.

Videoprojectie op 24 meter hoge toneeltoren
Elk theater heeft een toneeltoren waarin decorstukken, spotlights en doeken hoog en uit het zicht van het publiek in de zaal worden gehesen. De toneeltoren van Kunstmin is 24 meter hoog. Op die toneeltoren wordt de video geprojecteerd.

‘D-Light’ is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Dordrecht, Kickstart Cultuurfonds, HSU.nl, Pullen Bouw, Esbi, Boer & Van Wijk, ESH  Media.  

Sinds het begin van de pandemie en de sluiting van de Nederlandse theaters in maart 2020 werkt Kunstmin aan alternatieve en actuele, originele programma’s om inwoners van Dordrecht en omstreken te blijven bedienen met inspirerende en hoopgevende programma’s. 

 

3188

Net als gezondheidszorg hebben we kunst hard nodig

Arno Coenen

Zonder verpleegkundige en performer kunnen we niet

Arno Coenen