Eten & Drinken

Theatermenu's & Borrelarrangementen

Wil je na afloop van een avondje Kunstmin in de Schouwburg genieten van een drankje met lekkere hapjes aan een eigen tafeltje in het Theatercafé of de foyer? Of maak je het extra feestelijk met een driegangen Theatermenu vooraf bij een van de nabijgelegen restaurants? We vertellen je hier graag over de mogelijkheden.

Borrelarrangementen bestel je direct online zodra je je ticket(s) boekt tijdens het bestelproces. Je kunt ook later het arrangement los bijbestellen op de voorstellingspagina.

Naborrelarrangement € 8,00 p.p.
• Gereserveerd tafeltje na afloop
• Drankje uit het Hollands assortiment
• Drie warme hapjes
• Tafelgarnituur bestaande uit nootjes en olijven

Naborrelarrangement Kunstmin € 9,75 p.p.
• Gereserveerd tafeltje na afloop
• Drankje uit het Hollands assortiment
• Gevarieerde Kunstmin borrelplank

Maak je avondje Kunstmin helemaal compleet en geniet voor de voorstelling van een drie-gangen Theatermenu. We bieden je meerdere mogelijkheden in samenwerking met restaurants in de regio. Deze Theatermenu’s kun je meteen samen met je ticket(s) boeken of, op een later moment, via de voorstellingspagina.

Theatermenu 3-gangen Restaurant Post
Restaurant Post vind je op 10 minuten loopafstand van de Schouwburg en op 15 minuten loopafstand van het Energiehuis. Je krijgt een vast driegangenmenu geserveerd. Dranken en extra’s kun je tijdens je bezoek naar keuze bijbestellen en reken je bij vertrek af. Dieetwensen? Geef deze tijdig door via info@restaurantpost.nl o.v.v. Theatermenu, je naam en de reserveringsdatum.

Theatermenu 3-gangen Restaurant Khotinsky
Restaurant Khotinsky vind je in het Energiehuis, op enkele minuten loopafstand van de Schouwburg. Je hebt de keuze uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten en je krijgt een dessert. Dranken en extra’s kun je tijdens je bezoek naar keuze bijbestellen en reken je bij vertrek af. Dieetwensen? Geef deze tijdig door via reserveringen@khotinsky.com o.v.v. Theatermenu, je naam en de reserveringsdatum.

Alle avondvoorstellingen t/m 18 december afgelast

We nemen contact op met alle betrokken bezoekers
Lees hier meer