Eten & Drinken

Theatermenu's & Borrelarrangementen
Eten & Drinken

Wil je tijdens een avondje Kunstmin in de Schouwburg genieten van een drankje met lekkere hapjes aan een eigen tafeltje in het Theatercafé of de foyer? Of maak je het extra feestelijk met een driegangen Theatermenu vooraf bij een van de nabijgelegen restaurants? We vertellen je hier graag over de mogelijkheden.

Borrelarrangementen bestel je direct online zodra je je ticket(s) boekt tijdens het bestelproces. Je kunt ook later het arrangement los bijbestellen op de voorstellingspagina.

Pauzearrangement € 5,75 p.p.*


• Gereserveerd tafeltje tijdens de pauze
• Drankje uit het Hollands assortiment
• Drie warme hapjes
• Tafelgarnituur bestaande uit nootjes en olijven
* € 8,00 als bij de voorstelling of het evenement geen pauzedrankje is inbegrepen

Pauze-to-go € 3,75 p.p.*


• Drankje uit het Hollands assortiment
• Nootjes, snoep of chocolade
• Staat klaar in de pauze
* € 6,75 als bij de voorstelling of het evenement geen pauzedrankje is inbegrepen
* alleen voorafgaand aan de voorstelling te reserveren bij de bar

Maak je avondje Kunstmin helemaal compleet en geniet voor de voorstelling van een driegangen Theatermenu. We bieden je meerdere mogelijkheden in samenwerking met restaurants in de regio. Deze Theatermenu’s kun je meteen samen met je ticket(s) boeken of, op een later moment, via de voorstellingspagina.

Theatermenu 3-gangen Restaurant Post

Restaurant Post vind je op 10 minuten loopafstand van de Schouwburg en op 15 minuten loopafstand van het Energiehuis. Je krijgt een vast driegangenmenu geserveerd. Dranken en extra’s kun je tijdens je bezoek naar keuze bijbestellen en reken je bij vertrek af. Dieetwensen? Geef deze tijdig door via info@restaurantpost.nl o.v.v. Theatermenu, je naam en de reserveringsdatum.

Theatermenu 3-gangen Restaurant Khotinsky

Restaurant Khotinsky vind je in het Energiehuis, op enkele minuten loopafstand van de Schouwburg. Je hebt de keuze uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten en je krijgt een dessert. Dranken en extra’s kun je tijdens je bezoek naar keuze bijbestellen en reken je bij vertrek af. Dieetwensen? Geef deze tijdig door via reserveringen@khotinsky.com o.v.v. Theatermenu, je naam en de reserveringsdatum.

Theatermenu 3-gangen Restaurant Het Magazijn

Restaurant Het Magazijn vind je op loofafstand van Kunstmin. Het restaurant verrast je met een heerlijk driegangenmenu. Dranken en extra’s kun je tijdens je bezoek naar keuze bijbestellen en reken je bij vertrek af. Dieetwensen? Geef deze tijdig door via reserveren@magazijndordrecht.nl o.v.v. Theatermenu, je naam en de reserveringsdatum.