Support cultuur

Word ook Vriend van Kunstmin!

Support jij cultuur en draag je de podiumkunsten en Kunstmin een warm hart toe? Verbind je nu aan Kunstmin en support onze missie om cultuur nog breder toegankelijk te maken en iedereen een podium te bieden. Onze zalen staan altijd open.

Samen maken we Kunstmin

Kunstmin is er om een zo divers mogelijk publiek te vermaken, inspireren en te verrassen. Elke dag zijn er tal van mensen bezig om jou een uniek theaterbezoek te bezorgen. Van pianostemmers tot schoonmakers, van toneelmeesters tot vrachtwagenchauffeurs en van top choreografen tot technici. Samen maken we Kunstmin.

Samen met deze mensen willen wij onze artiesten en bezoekers vermaken, inspireren en verrassen. Of het nu gaat om een schaterlach tijdens een comedy-avond, een helder inzicht tijdens een theatercollege of een kleine traan tijdens een nostalgisch muziekoptreden; onze stoelen staan voor je klaar.

Samen zorgen we voor een avontuurlijk aanbod, speciaal voor iedereen. We verkennen de grenzen van de (podium)kunsten en laten zien wat er in Dordrecht speelt. Dit doen we vanuit een artistieke visie, sociale kijk op de wereld en inclusieve grondhouding. Cultuur is van en voor iedereen.

Verbind je nu aan Kunstmin en support onze missie om cultuur nog breder toegankelijk te maken en iedereen een podium te bieden. Onze zalen staan altijd open.

Support jij cultuur en draag je de podiumkunsten en Kunstmin een warm hart toe? Word Vriend van Kunstmin. Het Vriendenlidmaatschap kost € 65,- per seizoen.

Als Vriend support je Kunstmin en het Kunstminfonds, waarmee we samen met onze partners speciale programma’s kunnen ontwikkelen en produceren

Hiernaast geniet je als Vriend van de volgende privileges;

  • Je ontvangt de exclusieve Kunstmin-supporter sjaal, ontworpen ter ere van onze nieuwe huisstijl. Deze sjaal is nergens te koop en éénmalig uitgegeven aan vrienden en personeel.
  • De mogelijkheid tot vroeg boeken. Woensdag 08 mei 10.00 uur staan alle shows op de website. Vanaf maandag 13 mei 10.00 uur kun je als Vriend boeken, dit betekent dat je al drie dagen eerder je kaarten kunt kopen. De reguliere kaartverkoop begint op donderdag 16 mei 10.00 uur.
  • Zijn er gedurende het seizoen bijboekingen? Als Vriend krijg je dit als eerste te horen.
  • Als Vriend ontvang je twee keer per jaar de exclusieve Vrienden-nieuwsbrief met achtergrondinformatie over het theater, extra content en speciale aanbiedingen.
  • Als Vriend betaal je geen administratiekosten (per order a € 2,-).
  • Je wordt Vriend voor één seizoen, dat is voor seizoen 2024/2025.

*om een evenredige en eerlijke verdeling te maken is er een beperkt aantal kaarten per voorstelling beschikbaar

Meld je aan als Vriend en ontvang een unieke code

Als Vriend van Kunstmin ontvang je een voucher met een unieke code in je mail. Deze code heb je nodig om kaarten te kopen en voer je in wanneer je op de button ‘Vroegboeken Vrienden’ op de voorstellingspagina klikt.

Woensdag 08 mei om 10.00 uur staan de voorstellingen en concerten van theaterseizoen 24/25 online op onze website.
Maandag 13 mei begint de voorrangsperiode, vanaf 10:00 uur kun je als Vriend als eerste kaarten boeken.
Donderdag 16 mei om 10:00 uur start de reguliere kaartverkoop.

Wij helpen je graag

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag. Bel onze Service & Tickets op het telefoonnummer  (078) 639 79 79 en wij maken je Vriendenlidmaatschap meteen voor je in orde. Je kunt ook langslopen bij onze balie Service & Tickets in het Energiehuis. Wij zijn bereikbaar en aanwezig van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 18.00 uur.