Werkervaringsplek / Stageplek seizoensbrochure (24 – 32 uur)

Wij zoeken een communicatie kanjer
Elk jaar werken wij tussen 1 maart en 15 mei volop aan de verkoop van ons nieuwe seizoen. Eind april lanceren wij ons programma online en op dat moment komt ook net de nieuwe seizoensbrochure van de drukkerij. In die periode bedenken en realiseren wij ook een campagne om het publiek zo goed mogelijk te bereiken met ons nieuwe programma. Om dit mogelijk te maken zijn wij druk bezig met het produceren en bewerken van tekst en beeldmateriaal dat wij daarvoor nodig hebben en met het uitwerken en produceren van campagne ideeën. Voor deze creatieve en drukke periode zoeken wij een collega die ervaring hiermee wil opdoen. Je werkt volop mee in ons team van vier marketeers

Zien wij jou binnenkort?
Je bent een doener, houdt van theater en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je studeert communicatie(wetenschap), marketing, cultuurmanagement, journalistiek, of vrijetijdsmanagement (WO of HBO), of je hebt dit onlangs afgerond. Je functioneert goed in een deadline omgeving en vindt het leuk om ook veel verschillende dingen actief op te pakken. Je weet goed de weg op sociale media en in het Ms Office pakket.

Wij bieden
Een intensieve leerplek in het hart van het marketing team. Je komt met alle facetten van theatermarketing in aanraking en je krijgt de kans een bijdrage te leveren aan onze activiteiten. Je kunt bij ons veel leren over strategische marketingkeuzes en de vertaling daarvan in concrete middelen en distributiekanalen, het zoeken en vinden van publieksgroepen, het bedenken van originele en zinvolle acties, analyse van bezoekersresultaten, kaartverkoop en websitebezoek. Je ontvangt (ook als je werkervaring zoekt) een stagevergoeding.

Wij zoeken een collega die z.s.m. beschikbaar is
Wij zoeken een medewerker tussen 1 maart en 15 mei, of tussen 15 maart en 1 mei (in overleg).

Contactinformatie:
Heb je interesse? Stuur je cv en jouw motivatie naar: vacature@kunstmin.nl ter attentie van Aline de Jong, Manager Marketing & Communicatie.

Reguliere stage
Wij bieden je nadrukkelijk geen onderzoekstage, maar een praktijkstage. Wij staan ook altijd open voor sollicitaties voor meewerkstages voor een langere periode, tussen september en december en tussen januari en mei.