Vacature Stagiair Marketing & Communicatie

32 - 36 uur

Kunstmin is op zoek naar een: Stagiair Marketing & Communicatie

Kunstmin zet zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Via kunst en cultuur willen we dat iedereen de kans krijgt anderen te ontmoeten, ervaringen op te doen en geïnspireerd te raken.

We programmeren, organiseren en produceren uiteenlopende programma’s vanuit twee prachtige locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, midden in het historische centrum van Dordrecht. We zijn er trots op dat we één van de belangrijkste culturele podia in de Drechtsteden zijn. We beschikken over vier zalen en een eigen studioruimte, waar vanuit we produceren.

We willen dat ons team een afspiegeling is van alle Drechtstedenaren. Zodat we van elkaar kunnen leren en van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de inwoners van Dordrecht en ver daarbuiten. We zijn op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en wel in de functie van:

Stagiair Marketing & Communicatie (32-36 uur)

Op de afdeling Marketing & Communicatie

Het team Marketing & Communicatie bestaat uit een manager en drie marketeers. Samen creëren we de mooiste online en offline campagnes voor onze voorstellingen, verhuringen én onze eigen producties. Ook werken we voortdurend aan de versterking van het merk Kunstmin.

De functie
De stagiair Marketing & Communicatie ondersteunt het team in alle dagelijkse werkzaamheden. Dit is de perfecte manier om veel over het marketingvak te leren. De stage biedt geen ruimte om onderzoek te doen.

Wat ga je doen?

Je onderhoudt onze website en social mediakanalen. Je haalt externe content binnen, schrijft sterke teksten én je maakt ook zelf foto’s en filmpjes die laten zien dat Kunstmin bruist. Deze content publiceer je op onze online kanalen.

Je bedenkt publiciteitsplannen voor voorstellingen en onderhoudt hierover contact met impresariaten en producenten. Je voert de plannen nauwgezet uit. Je houdt voorstellingsinformatie op onze website actueel. Je rapporteert hierover aan het team.

Wie ben jij?

  • Je volgt een communicatie- en/of marketingopleiding aan een hogeschool in Nederland en bent op zoek naar een meewerkstage.
  • Je hebt liefde voor theater en wilt graag zoveel mogelijk mensen naar onze voorstellingen krijgen.
  • Je schrijft goed leesbaar en foutloos Nederlands, én je vindt het ook leuk om te schrijven.
  • Je bent op de hoogte van de laatste online trends op het gebied van marketing en communicatie.
  • Je ziet waar werk ligt en pakt dingen proactief op.
  • Je kunt goed gestructureerd werken en je kan tegelijk goed omgaan met plannen die last-minute wijzigen.

Je bent nieuwsgierig aangelegd, staat open voor nieuwe ideeën en onderzoekt mogelijkheden om marketing te bedrijven waar nog niemand aan heeft gedacht.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende werkomgeving, goede stagebegeleiding en een stagevergoeding van 150 euro bruto per maand op basis van fulltime aanstelling.

Sollicitatie en informatie

Kom je bij ons werken? We zien ernaar uit je motivatie en CV te ontvangen o.v.v. Stage Marketing & Communicatie via vacature@kunstmin.nl

Voor meer info over de inhoud van de stageplek kun je een mailtje sturen naar Gianni de Fretes, Hoofd Marketing & Communicatie, via gianni@kunstmin.nl

Solliciteren

Alle voorstellingen t/m 25 januari afgelast

We nemen contact op met alle betrokken bezoekers
Lees hier meer