Vacature Publieksbegeleider

vrijwillig
Vacature Publieksbegeleider

Kunstmin is doorlopend op zoek naar: Publieksbegeleiders

Kunstmin zet zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Via kunst en cultuur willen we dat iedereen de kans krijgt anderen te ontmoeten, ervaringen op te doen en geïnspireerd te raken.

We programmeren, organiseren en produceren uiteenlopende programma’s vanuit twee prachtige locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, midden in het historische centrum van Dordrecht. We zijn er trots op dat we één van de belangrijkste culturele podia in de Drechtsteden zijn. We beschikken over vier zalen en een eigen studioruimte, waar vanuit we produceren.

We willen dat ons team een afspiegeling is van alle Drechtstedenaren. Zodat we van elkaar kunnen leren en van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de inwoners van Dordrecht en ver daarbuiten. We zijn op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en wel in de functie van:

Publieksbegeleider (vrijwillig)

Als gastvrij, ondernemend en enthousiast team willen we samen met jou onze gasten een mooie avond uit bezorgen.

Jij kunt ons helpen met het controleren van plaatsbewijzen, het wegwijs maken en je weet met plezier de vragen van onze gasten te beantwoorden. Hou je van dans, cabaret, toneel en mooie shows? Dat komt mooi uit, want je krijgt alle gelegenheid om verschillende voorstellingen bij ons te kijken.

Sollicitatie en informatie

Wil jij je inzetten om onze gasten een mooie avond uit te geven? Stuur dan een korte motivatie naar publieksbegeleiding@kunstmin.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren