Vacature Marketing & Communicatiespecialist

32 - 36 uur
Vacature Marketing & Communicatiespecialist

Kunstmin is op zoek naar een: Marketing & Communicatiespecialist (0,8 - 1 FTE)

Ben jij een gedreven marketingtalent met een passie voor kunst en cultuur? Heb je ervaring in het opzetten van doeltreffende marketingcampagnes en het optimaliseren van online aanwezigheid? Dan is deze vacature bij Kunstmin jouw kans om je vaardigheden te laten schitteren!

Als (Junior/Medior) Marketing & Communicatiespecialist bij Kunstmin ben je de sleutelfiguur in het bevorderen van onze online aanwezigheid en het versterken van onze merkbekendheid. Je werkt nauw samen met het marketingteam en draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van marketing- en communicatiestrategieën.

Specialist: Als specialist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van marketingcampagnes. Je hebt aantoonbare ervaring in het vakgebied en kunt creatieve strategieën bedenken om Kunstmin naar een hoger niveau te tillen.

Structuur: Je bent bedreven in het aanbrengen van structuur in marketingprocessen. Of het nu gaat om campagneplanning, contentcreatie of het behalen van onze targets, jij zorgt voor een gestroomlijnde aanpak.

Website: Je hebt ervaring met het beheren en optimaliseren van websites. Het up-to-date houden van de content, het monitoren van de gebruikerservaring en het implementeren van verbeteringen behoren tot je taken.

Google, SEO/SEA: Je bent bekend met Google-tools en hebt ervaring met Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Je weet hoe je de online zichtbaarheid van Kunstmin kunt vergroten en bezoekers naar onze platforms kunt leiden.

Online Marketing: Je bent vertrouwd met online marketingstrategieën en -tactieken. Van social media tot e-mailmarketing, je weet hoe je verschillende kanalen kunt inzetten om het bereik van Kunstmin te vergroten.

Wie ben jij?

Als Marketing & Communicatiespecialist:

  • Heb je kennis van en ervaring met online marketing, met name social media, Google Analytics en Google Ads;
  • Ervaring met CMS-beheer & SEO;
  • Ervaring met design is een pré (o.a. Photoshop & InDesign);
  • Ben je een creatieve, zelfkritische tekstschrijver;
  • Beschik je over uitstekende planning-skills;
  • Kun je goed zelfstandig werken;
  • Ben je flexibel en pak je ook werkzaamheden die buiten jouw takenpakket vallen met enthousiasme op;
  • Heb je bij voorkeur marketingervaring en/of affiniteit met de culturele sector;
  • Heb je MBO+ werk- en denkniveau.

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige functie waarin je zelfstandig werkt, maar ook een drijvende kracht bent in het marketing-team en projectgroepen. Kunstmin heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerken met oog voor elkaar. We bieden jou prima arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Nederlandse Podia (afhankelijk van je competenties en ervaring in schaal 5). Werktijden zijn in overleg, waarbij flexibiliteit geboden is. Hiernaast mag je bij ons natuurlijk zelf ook komen genieten van een groot aantal voorstellingen en concerten, graag zelfs!

Solliciteren en informatie

Ben jij klaar voor de uitdaging om Kunstmin naar nieuwe hoogten te brengen? Stuur je cv en motivatiebrief naar vacature@kunstmin.nl. Solliciteren kan tot en met 10 december. Voor meer vragen kun je mailen naar gianni@kunstmin.nl. We kijken ernaar uit om jouw bijdrage te verwelkomen in ons creatieve team!

Solliciteren