Vacature Horecamedewerkers (oproepbasis)

De afdeling Horeca, Hospitality & Events zoekt per direct: Horecamedewerkers (oproepbasis)

Dus als je van theater en van horeca houdt, over gevoel voor gastvrijheid beschikt en in Dordrecht of omgeving woont, dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Kunstmin

Bij Kunstmin in Dordrecht beland je in een professioneel, gastvrij, ondernemend en enthousiast team dat theater en beleving tot een groot succes wil maken. Wij zijn een dynamische organisatie op twee prachtige locaties, Schouwburg Kunstmin en het Energiehuis, midden in het historische centrum van Dordrecht.

Jaarlijks programmeert Kunstmin meer dan 250 voorstellingen, concerten en evenementen in Schouwburg Kunstmin en het Energiehuis. Wij produceren ook eigen producties met de stad en de regio. Kunstmin is één van de belangrijkste culturele podia en eventlocaties in de Drechtsteden.

De functie

Onze horecamedewerkers worden ingezet voor alle werkzaamheden op het gebied van gastvrijheid. Je ontvangt de gasten, controleert de kaartjes, staat achter de bar en serveert de hapjes en drankjes bij events. Kunstmin heeft ongeveer 20 horecamedewerkers in dienst die gemiddeld 3 keer per week werken. De werkzaamheden zijn op oproepbasis en vinden veelal in de avonduren plaats evenals in het weekend en mogelijk op feestdagen.

Functie-eisen

  • Gastvrij
  • Aantoonbare horeca-ervaring
  • Minimaal 3 avonden per week beschikbaar
  • Flexibel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Graag ontvangen we je CV en motivatie uiterlijk 24 oktober  t.a.v. de heer Brennus van Os van den Abeelen, Manager Sales & Horeca, via vacature@kunstmin.nl o.v.v. vacature Horecamedewerker. De selectie en gesprekken starten zo snel mogelijk.

Stichting Kunstmin vindt het belangrijk een afspiegeling te zijn van de veelzijdige (Dordtse) samenleving en nodigt iedereen uit, op voorwaarde dat je voldoet aan het functieprofiel, te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.