Vacature Hoofd Horeca

0,8 – 1 FTE
Vacature Hoofd Horeca

Maak jij als Hoofd Horeca de avonden bij Kunstmin tot een onvergetelijke ervaring voor onze bezoekers? Kom dan ons team versterken!  

Kunstmin is een zeer gastvrij, ondernemend theater en beschikt over een dynamisch en enthousiast team dat zelf produceert i.s.m. kunstenaars en culturele-en maatschappelijke partners. Elk jaar organiseren wij ongeveer 300 voorstellingen, concerten en sociaal-culturele en commerciële evenementen. Onze twee locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, zijn toonaangevend in de regio Drechtsteden, de regio Rijnmond en de Hoeksche Waard. 

We zijn per direct op zoek naar jouw unieke kwaliteiten als

Hoofd Horeca (0,8 - 1 FTE) 

Als Hoofd Horeca zorg je met een enthousiast team voor een onvergetelijke ervaring voor ons publiek. Zowel voor als na de voorstelling of event genieten bezoekers mede dankzij jou van een fantastische avond uit en zorg je samen met je team voor het warme bad waarin het publiek terecht komt. Jouw doel? Een ultieme gastvrijheidsbeleving met een commerciële focus!  

Jouw belangrijkste taken zijn: 

 • Aansturen van de Duty Managers en het horecateam. Je bent hierbij gefocust op het continu verbeteren van de gastvrijheidsbeleving en de kwaliteit van de dienstverlening van de Duty Managers en het horecateam.
 • Zorgdragen voor een optimale organisatie van de horeca-activiteiten en de bedrijfseconomische exploitatie.
 • Signaleren van commerciële kansen, bedenken van horecaconcepten en verbeteringen toepassen.
 • Ontwikkelen van het horeca-aanbod en de prijsstelling van onze producten om zo de commerciële horecadoelen te bereiken.
 • Evalueren van de werkprocessen en aandragen van verbetervoorstellen.
 • Aanspreekpunt zijn voor bezoekers en medewerkers.
 • Je draait uiteraard ook mee in de uitvoerende diensten.

Als Hoofd Horeca: 

 • Heeft gastvrijheid jouw hoogste prioriteit.
 • Ben je doortastend en weet je met je passie en enthousiasme jouw team te motiveren om voor het allerbeste resultaat te gaan.
 • Heb je een flexibele en stressbestendige aanpakkersmentaliteit waarmee je snel schakelt en inspeelt op de behoeften van onze bezoekers.
 • Lever je actief een bijdrage aan het verbeteren van onze service en omzet.
 • Heb je een afgeronde gastvrijheidsopleiding of vergelijkbaar met een diploma sociale hygiëne.
 • Heb je enkele jaren horeca-ervaring bijvoorbeeld als Hoofd Duty manager, Teamleider horeca of als supervisor.
 • Ben je ook op avonden en in de weekenden beschikbaar.

Je legt verantwoording af aan Manager Publiek en Relatiemanagement.

Wat bieden wij jou?

Jij komt terecht in een gezellig en veelzijdig team van collega’s. Een dynamische omgeving waarin we hard werken en elkaar scherp houden. We bieden jou prima arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Nederlandse Podia (afhankelijk van jouw kennis, ervaring en talenten). Werktijden zijn in overleg, waarbij flexibiliteit geboden is.    

Iedereen is welkom!

Kunstmin presenteert en produceert voor iedereen. Om dit mogelijk te maken zoeken we medewerkers met talent en uitstekende competenties. Hierbij laten we ons niet leiden door je geboorteplaats, geaardheid, gender, geloof of leeftijd. We vinden het belangrijk een representatieve afspiegeling van de Nederlandse samenleving te hebben onder ons personeel. Daarom nodigen we iedereen van harte uit om te solliciteren en steunen we de Code Diversiteit & Inclusie in de cultuursector.

Als je een hart voor theater hebt en jezelf herkent in de functie-eisen, ontvangen we je met open armen! 

Lijkt dit je wat? Dan horen we graag van je! 

Solliciteer door je CV en motivatiebrief te sturen vóór 22 januari naar vacature@kunstmin.nl. Met geschikte kandidaten plannen we meteen een gesprek in. 

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jacqueline Opstelten, Manager Publiek & Relatiemanagement, via jacqueline@kunstmin.nl of via 078 – 639 79 71.  

Wij gaan ervan uit dat wij op dit moment zelf de juiste nieuwe collega kunnen vinden, vandaar dat wij hiervoor niet samenwerken met derden.