Vacature Content Marketeer

32 - 36 uur
Vacature Content Marketeer

Kunstmin is op zoek naar een: Content Marketeer (0,8 - 1 FTE)

Ben jij een creatieve geest met een passie voor kunst en cultuur? Heb je ervaring met het ontwikkelen van boeiende content en ben je bedreven in het gebruik van video en social media? Dan is deze vacature iets voor jou!

Kunstmin zoekt een enthousiaste (Junior) Content Marketeer om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het creëren van aansprekende content die de missie en visie van Kunstmin weerspiegelt en de betrokkenheid van ons publiek vergroot.

Wat ga je doen?

Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor het bedenken en produceren van diverse vormen van content, met de nadruk op visueel materiaal zoals video's. Je werkt samen met ons marketingteam om boeiende campagnes te ontwikkelen en deze te verspreiden via verschillende media. Je bent niet alleen bedreven in het creëren van content, maar hebt ook ervaring met social advertising om de zichtbaarheid van Kunstmin te vergroten.

Content: Jij bent de drijvende kracht achter onze contentcreatie. Of het nu gaat om pakkende teksten, visueel aantrekkelijke afbeeldingen of meeslepende video's, jij weet de juiste snaar te raken.

Creatief: Innovatieve ideeën stromen door jouw aderen. Je hebt oog voor detail en een frisse kijk op het combineren van creativiteit met effectieve marketingstrategieën.

Video: Jouw passie voor videoproductie is duidelijk zichtbaar. Of het nu gaat om het maken van korte promotievideo's of het vastleggen van achter-de-schermenmomenten, je weet het verhaal van Kunstmin treffend in beeld te brengen.

Social Media, Social Advertising: Je bent bekend met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sociale media en begrijpt hoe je deze platforms kunt gebruiken om de aanwezigheid van Kunstmin te vergroten. Ervaring met social advertising is een grote plus.

Wie ben jij?

Als Content Marketeer:

  • Heb je kennis van en ervaring met online marketing, met name social media, Google Analytics en Google Ads;
  • Ervaring met CMS-beheer & SEO;
  • Ervaring met design is een pré (o.a. Photoshop & InDesign);
  • Ben je een creatieve, zelfkritische tekstschrijver;
  • Beschik je over uitstekende planning-skills;
  • Kun je goed zelfstandig werken;
  • Ben je flexibel en pak je ook werkzaamheden die buiten jouw takenpakket vallen met enthousiasme op;
  • Heb je bij voorkeur marketingervaring en/of affiniteit met de culturele sector;
  • Heb je MBO+ werk- en denkniveau.

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige functie waarin je zelfstandig werkt, maar ook een belangrijke schakel bent in marketing-teams en projectgroepen. Kunstmin heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerken met oog voor elkaar. We bieden jou prima arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Nederlandse Podia (afhankelijk van je competenties en ervaring in schaal 5). Werktijden zijn in overleg, waarbij flexibiliteit geboden is. Hiernaast mag je bij ons natuurlijk zelf ook komen genieten van een groot aantal voorstellingen en concerten, graag zelfs!

Solliciteren & informatie

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat kunst en cultuur naar een breder publiek brengt? Solliciteer dan nu door je cv en eventueel portfolio te sturen naar vacature@kunstmin.nl. Solliciteren kan tot en met 10 december. Voor meer vragen kun je mailen naar gianni@kunstmin.nl. We kijken uit naar jouw creatieve bijdrage aan Kunstmin!

Solliciteren