Vacature Barhoofd

Ervaren en gastvrij (18-32 uur)
Vacature Barhoofd

Kunstmin is op zoek naar een: Barhoofd

Kunstmin zet zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Via kunst en cultuur willen we dat iedereen de kans krijgt anderen te ontmoeten, ervaringen op te doen en geïnspireerd te raken.

We programmeren, organiseren en produceren uiteenlopende programma’s vanuit twee prachtige locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, midden in het historische centrum van Dordrecht. We zijn er trots op dat we één van de belangrijkste culturele podia in de Drechtsteden zijn. We beschikken over vier zalen en een eigen studioruimte, waar vanuit we produceren.

We willen dat ons team een afspiegeling is van alle Drechtstedenaren. Zodat we van elkaar kunnen leren en van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de inwoners van Dordrecht en ver daarbuiten. We zijn op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en wel in de functie van:

Barhoofd

Wij zoeken een ervaren en gastvrij Barhoofd met een warm hart en een koel hoofd. Tijdens onze voorstellingen en evenementen ben je samen met de Duty Manager verantwoordelijk voor de horeca. Als meewerkend voorman/vrouw run je de bar en draag je samen met je collega’s bij aan een fantastische avond uit voor onze gasten.

Wat ga je doen en wat zijn je verantwoordelijkheden?

 • Je bent verantwoordelijk voor de bar en het team van barmedewerkers. Je zorgt dat er goed wordt samengewerkt achter de bar zodat de bar er verzorgd uitziet en dat ook bij drukte onze gasten snel en gastvrij geholpen worden. Je geeft gemakkelijk feedback omdat je als team staat voor gastvrijheidsbeleving door onze gasten.
 • Je haalt het beste uit het horecateam en je zorgt dat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Je werkt zelf mee en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Door jouw horeca-ervaring houd je je hoofd koel en weet je tijdens drukke momenten het overzicht te bewaren.
 • Je bereidt de bars voor en zorgt dat deze bevoorraad zijn en na de voorstelling of het evenement coördineer je het afsluiten van bars, (spoel)keuken en artiestenfoyer.
   

Wie ben jij?

 • Je bent in verband met wetgeving en richtlijnen binnen de Horeca minimaal 21 jaar. 
 • Je bent gastvrij en serviceverlenend.  
 • Je beschikt over een sterk oplossend vermogen.
 • Je hebt ervaring met leidinggeven en je schakelt soepel - afhankelijk van wat de situatie vraagt - tussen coachen, instrueren en delegeren.
 • Je hebt horeca-ervaring en bij voorkeur een certificaat sociale hygiëne.
 • Je houdt van aanpakken en je kunt omgaan met piekdrukte.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je kunt overzicht houden, waarbij je oog houdt voor details (gasten, collega’s, uitstraling bar).
 • Je bent representatief.
 • Je bent met name beschikbaar in de avonden en weekenden.
 • Je woont bij voorkeur in Dordrecht/Drechtsteden.

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige functie waarin je komt te werken in een organisatie waar veel aandacht is voor ontwikkeling en waar we streven naar samenwerken met oog voor elkaar. We bieden je prima arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Nederlandse Podia (afhankelijk van je competenties en ervaring in schaal 5). Werktijden zijn in overleg, waarbij flexibiliteit geboden is. Je mag bij ons zelf ook komen genieten van een groot aantal voorstellingen en concerten.
 

Sollicitatie en informatie

Spreekt onze organisatie en de vacature je aan? Dan horen we heel graag van jou. Graag ontvangen wij je CV en motivatie uiterlijk maandag 05 september via horeca@kunstmin.nl. 
Mocht je nog vragen hebben, kan je contact opnemen met Mandy via 078 639 7979.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren