Allround Theatertechnicus

0,8 - 1 FTE
Allround Theatertechnicus

Kunstmin is op zoek naar een: Allround Theatertechnicus

Kunstmin zet zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Via kunst en cultuur willen we dat iedereen de kans krijgt anderen te ontmoeten, ervaringen op te doen en geïnspireerd te raken.

We programmeren, organiseren en produceren uiteenlopende programma’s vanuit twee prachtige locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, midden in het historische centrum van Dordrecht. We zijn er trots op dat we één van de belangrijkste culturele podia in de Drechtsteden zijn. We beschikken over vier zalen en een eigen studioruimte, waar vanuit we produceren.

We willen dat ons team een afspiegeling is van alle Drechtstedenaren. Zodat we van elkaar kunnen leren en van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de inwoners van Dordrecht en ver daarbuiten. We zijn op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en wel in de functie van:

Allround Theatertechnicus (0,8 - 1 FTE)

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van voorstellingen en evenementen waarbij je onderdeel uitmaakt van het team Theatertechniek. Samen met je collega’s draag je zorg voor het goed functioneren van onze technische installaties en uitvoering van de theatertechniek. Daarmee zet je de goede reputatie van ons gastvrije theater voort. 

Wat ga je doen en wat zijn je verantwoordelijkheden?

 • Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, afbouw en het draaien van voorstellingen en evenementen
 • Je zorgt samen met je collega’s voor het onderhoud van de technische inventaris
 • Je denkt samen met je collega’s mee over ontwikkeling en aanschaf van de technische inventaris en infrastructuur
 • Je bent verantwoordelijk voor de nakoming van brandweervoorschriften, Arbo-regels en veiligheidsvoorschriften
 • Je volgt trends en ontwikkelingen op het eigen vakgebied en past deze toe in de praktijk

Wie ben jij?

Als Allround Theatertechnicus:

 • Ben je stressbestendig
 • Ben je proactief, flexibel, open en creatief
 • Gedij je goed in een organisatie waarin eigen verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staat
 • Ben je gastvrij en klantgericht
 • Ben je in bezit van een BHV diploma of ben je bereid dit op korte termijn te halen
 • Ben je in bezit van een BMT certificaat of ben je bereid dit op korte termijn te halen
 • Heb je MBO werk- en denkniveau
 • Ben je met name beschikbaar in de avonden en weekenden

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige en veelzijdige functie in een ambitieuze organisatie waar veel aandacht is voor ontwikkeling en samenwerken met oog voor elkaar. We bieden jou prima arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Nederlandse Podia (afhankelijk van jouw kennis, ervaring en talenten in schaal 4 of 5). Werktijden zijn in overleg, waarbij flexibiliteit geboden is. Je mag bij ons zelf ook komen genieten van een groot aantal voorstellingen en concerten

Sollicitatie en informatie

Spreekt onze organisatie en de vacature je aan? Dan horen we heel graag van jou. Reageren kan door een motivatiebrief en cv te sturen o.v.v. Allround Theatertechnicus naar vacature@kunstmin.nl

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Bart Meester, Hoofd Techniek via bart@kunstmin.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Voor, door & met jou

Word onderdeel van Kunstmin, het bruisende theater in Dordrecht! Met een gastvrije en ondernemende geest, werkt ons energieke team samen met kunstenaars en partners om talloze voorstellingen, concerten en evenementen te organiseren. 

Vanuit onze prachtige locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, in het historische centrum van Dordrecht, zijn we trots om een van de belangrijkste culturele podia in de regio te zijn. 

Op dit uitdagende werkterrein kun je schitteren in de klassieke en eigentijdse Schouwburg, met de Grote Zaal, Kleine Zaal en levendige foyers. Bovendien beheren we het industriële Energiehuis, waar je toegang hebt tot twee vlakke vloerzalen (Machine 3 en Ketel 1), een inspirerende studio en meerdere vergaderruimtes. Kom en laat je passie voor theater stralen bij Kunstmin!