Vacature Allround klusjesman / Gebouwbeheerder

36 uur

Kunstmin is per 1 september op zoek naar een: Gebouwbeheerder

Wij zoeken een handige collega die houdt van klussen. Je gaat aan de slag op twee bijzondere locaties, de Schouwburg en het Energiehuis. De klassieke en tegelijk eigentijdse Schouwburg heeft een Grote Zaal (750 plaatsen) en een Kleine Zaal (170 plaatsen) en meerdere foyers. Het industriële Energiehuis valt onder ons beheer en is sinds 2013 ingericht als een culturele hotspot voor meerdere podiumorganisaties zoals Bibelot, SCe en Kunstmin. Ook Grand Café Khotinsky vind je in het Energiehuis. Zelf beschikken we in het Energiehuis over twee vlakke vloer zalen, een studio en meerdere vergaderruimtes.

Je komt te werken in het team Facilitair & Techniek en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en het goed en veilig houden van onze beide panden.

Bij Kunstmin in Dordrecht beland je in een professioneel, gastvrij, ondernemend en enthousiast team dat theater en beleving tot een groot succes wil maken. Wij zijn een dynamische organisatie op twee prachtige locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, midden in het historische centrum van Dordrecht.

Jaarlijks programmeert Kunstmin vele voorstellingen, concerten en evenementen. Wij produceren ook eigen producties met de stad en regio. Kunstmin is één van de belangrijkste culturele podia en eventlocaties in de Drechtsteden.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

 • Je hoofdtaak is het uitvoeren van diverse onderhoudsklussen;
 • Je begeleidt externe partijen die onderhoud komen uitvoeren;
 • Je ondersteunt bij de op- en afbouw van evenementen;
 • Je richt zalen in, ruimt op en maakt indien nodig schoon;
 • Je zorgt voor een representatieve uitstraling van beide locaties;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de nakoming van brandweervoorschriften, arbo-regels en veiligheidsvoorschriften tijdens openingstijden (tevens onderdeel van de BHV organisatie).

Wat vragen we van jou?

 • Een hands-on mentaliteit
 • Je kunt overweg met diverse gereedschappen om allerlei werkzaamheden te kunnen uitvoeren
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent representatief en klantvriendelijk
 • Je hebt een flexibele instelling en bent stressbestendig
 • Je bent in het bezit van een BHV-diploma of je bent bereid dit op korte termijn te halen
 • Een passie voor culturele activiteiten is een pre
 • Je bent woonachtig in Dordrecht/Drechtsteden

Wat bieden we jou?

Je maakt deel uit van een succesvolle, culturele organisatie die zich bevindt in het hart van de regio. Wij bieden jou een afwisselende functie met een salaris conform de CAO Nederlandse Podia (schaal 2). Je hebt de mogelijkheid om een groot aantal voorstellingen en concerten te bezoeken.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Eric Verbeek via eric@kunstmin.nl.

Herken je je in bovenstaand profiel? Dan horen we heel graag van jou. Reageren kan door middel van het sturen van een motivatiebrief en cv o.v.v. Gebouwbeheerder naar vacature@kunstmin.nl. De sollicitatieperiode loopt t/m 24 mei. De selectie en gesprekken vinden in de eerste helft van juni plaats.

Kijk voor meer informatie over de organisatie op kunstmin.nl/over-ons. Stichting Kunstmin vindt het belangrijk een afspiegeling te zijn van de veelzijdige (Dordtse) samenleving en nodigt iedereen uit, op voorwaarde dat je voldoet aan het functieprofiel, te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren