Vacature Allround klusjesman / Gebouwbeheerder

36 uur

Kunstmin is per 1 september op zoek naar een: Gebouwbeheerder

Kunstmin zet zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Via kunst en cultuur wilen we dat iedereen de kans krijgt anderen te ontmoeten, ervaringen op te doen en geïnspireerd te raken.

We programmeren, organiseren en produceren uiteenlopende programma’s vanuit twee prachtige locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, midden in het historische centrum van Dordrecht. We zijn er trots op dat we één van de belangrijkste culturele podia in de Drechtsteden zijn. We beschikken over vier zalen en een eigen studioruimte, waar vanuit we produceren.

We willen dat ons team een afspiegeling is van alle Drechtstedenaren. Zodat we van elkaar kunnen leren en van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de inwoners van Dordrecht en ver daarbuiten. We zijn per 1 september op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en wel in de functie van:

Gebouwbeheerder (1 fte)

We zoeken een handige collega die houdt van klussen. Je gaat aan de slag op twee bijzondere locaties. De klassieke en tegelijk eigentijdse Schouwburg heeft een Grote Zaal (750 plaatsen) en een Kleine Zaal (170 plaatsen) en meerdere foyers. Het industriële Energiehuis valt onder ons beheer en is sinds 2013 ingericht als een levendige plek voor meerdere podiumorganisaties als Kunstmin, Bibelot en SCe. En ook Grand Café Khotinsky. Zelf beschikken we in het Energiehuis over twee vlakke vloer zalen, een studio en meerdere vergaderruimtes. Je komt te werken in het team Facilitair & Techniek en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en het goed en veilig functioneren van onze beide gebouwen.   

Wat ga je doen?

 • Je gaat diverse onderhoudsklussen uitvoeren
 • Je begeleidt externe partijen die onderhoud komen uitvoeren
 • Je ondersteunt bij op- en afbouw van evenementen
 • Je richt zalen in, ruimt op en maakt indien nodig schoon
 • Je zorgt voor een representatieve uitstraling van beide locaties
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de nakoming van brandweervoorschriften, arbo-regels en veiligheidsvoorschriften tijdens openingstijden (tevens onderdeel van de BHV organisatie)

Wie ben jij?

Als gebouwbeheerder:

 • Ben je proactief, flexibel en zelfstandig
 • Ben je representatief en klantvriendelijk
 • Kan je overweg met diverse gereedschappen om allerlei werkzaamheden te kunnen uitvoeren
 • Ben je in het bezit van een BHV diploma of bereid dit op korte termijn te halen
 • Heb je een passie voor culturele activiteiten (dit is een pre)
 • Ben je woonachtig in Dordrecht/Drechtsteden

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige en veelzijdige functie waarin je komt te werken in een organisatie waar veel aandacht is voor ontwikkelen, maar waar we ook streven naar samenwerken met oog voor elkaar. We bieden jou prima arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling en een salaris conform CAO Nederlandse Podia (afhankelijk van je competenties en ervaring in schaal 2). Je mag bij ons zelf ook komen genieten van een groot aantal voorstellingen en concerten.

Sollicitatie en informatie

Spreekt onze organisatie en de vacature je aan? Dan horen we heel graag van jou. Reageren kan door een motivatiebrief en cv te sturen o.v.v. Gebouwbeheerder naar vacature@kunstmin.nl. De sollicitatieperiode loopt tot 14 juni.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Eric Verbeek via eric@kunstmin.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren