Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Theaterinspiratie 2020

Van welke artiesten kun je dit najaar genieten?
Het wordt voluit lachen met Veldhuis & Kemper, Sanne Wallis de Vries, Cabaretteketet, Dolf Jansen, Lebbis en Erik van Muiswinkel. Er klinkt weer de meest prachtige muziek, zoals Niels Geusebroek, Ed Struijlaart en zangeres Lakshmi. Contrabassist Dominic Seldis keert terug met zijn orkest. Actuele en vrolijke voorstellingen van gezelschappen De Verleiders, Sadettin, Orkater en Toneelgroep Het Volk staan op stapel. Brandweerman Sam komt in actie voor de hele familie en er zijn nog meer familievoorstellingen waar we alle leeftijden blij mee kunnen maken. En wat denk je hiervan? Wij organiseren een yoga-concert, ontspan op je eigen matje, terwijl live akoestische prachtnummers van Coldplay worden gespeeld. Bekijk hier het complete programma.Wil je weten wat je van jouw bezoek aan coronaproof Kunstmin kunt verwachten? Bekijk onze COVID-19 huisregels.

Wij zien er naar uit je terug te zien
Ons nieuwe programma met alle voorstellingen die wij het najaar van 2020 presenteren staat online. Wij nodigen je van harte uit om kennis te maken met geweldige artiesten die staan te popelen om voor je op te treden. Onze vier zalen gaan vanaf begin september weer coronaproof en gastvrij voor je open. Het aantal plaatsen wat wij per zaal verkopen volgt de 1.5 meter regel. Zo beleef je de voorstelling in de Grote Zaal vanuit de zaal, waarbij een set van twee stoelen waarop je plaatsneemt telkens wordt afgewisseld met drie lege zitplaatsen. Zo geniet je samen van de voorstelling en steeds op een goede afstand van je medebezoekers. In onze kleinere zalen Machine 3 en Ketel 1 in het Energiehuis en in de Kleine Zaal in de Schouwburg, plaatsen wij bij sommige voorstellingen stoelen in setjes van twee en schuiven wij de tribune in. Bij een aantal concerten is de tribune wel in gebruik, met een gepaste afstand.

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Kunstmin-nieuws, nieuwe voorstellingen en meer.