Samen gastvrij & coronaproof

We zeggen gewoon: tot snel!

Tot onze grote spijt zijn wij opnieuw genoodzaakt om alle voorstellingen t/m dinsdag 25 januari 2022 af te gelasten ten gevolge van de maatregelen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus.

Voor nu, we kijken vooruit naar alle geweldige voorstellingen die we voor je in petto hebben in het nieuwe jaar. Zo bezoek je o.a. het Nationaal Theaterweekend in januari. Vergeet ons niet en kom gewoon zo gauw het weer mag. Wij kijken er naar uit.

Wanneer we weer opengaan
Tijdens een bezoek aan Kunstmin staat jouw veiligheid voorop. Uiteraard hanteren wij altijd de meest recente overheidsadviezen, zodat jij en onze andere bezoekers zorgeloos van een geweldige avond uit kunnen genieten. Momenteel maken wij gebruik van het coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs voor onze voorstellingen voor iedereen ouder dan 13 jaar en houden we 1,5 meter afstand. Alle voorstellingen zijn geplaceerd en bij verplaatsing is een mondkapje verplicht. 

Wil je alles rondom je bestelling en verblijf bij Kunstmin in deze tijd nalezen? Lees onze COVID-19 huisregels of bekijk de veelgestelde vragen. Kunstmin wenst je een prachtige voorstelling en een plezierig verblijf in de Schouwburg en het Energiehuis.

Alle voorstellingen t/m 25 januari afgelast

We nemen contact op met alle betrokken bezoekers
Lees hier meer