Zwijnenstal

Theater Sonnevanck & Nederlandse Reisopera (vanaf 8 jaar)

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 8 jaar.

Een muzikale en humoristische vertelling over de vrolijke en glanzende dieren op de Beestenhoeve. Ze hebben hun boer verjaagd en doen nu alles zelf. Wat hebben ze geboft met De Admiraal, het enorme varken dat alle mensen te slim af is. Maar als op een dag De Admiraal in het Mensenhuis gaat slapen en steeds meer gaat lijken op de boer die ze hebben verjaagd, vragen de dieren zich af of zij nog steeds zo gelukkig zijn als in het begin.

Zwijnenstal is een muzikale, humoristische vertelling over recht en onrecht. Over leiders en volgers en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt.

Marije Gubbels, Ilse Warringa, tekst; Marije Gubbels, regie; Thijs Borsten, compositie muziek; Freek den Hartogh, Rop Verheijen, Ilse Warringa, Whitney Sawyer, spel en zang; Robbrecht van Cauwenberghe, Frank Stukker, livemuziek; Dieuweke van Reij, Sanne Oostervink, vormgeving