Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

VPRO Tegenlicht MeetUp – Next Generation Democratie

Met elkaar in debat

Let op! De locatie van deze MeetUp is De Blauwe Kamer in Bibliotheek AanZet, Groenmarkt 153, Dordrecht. Toegang is vrij. Wij adviseren u vooraf te reserveren.

Met gasten uit de politiek en journalistiek gaat de MeetUp van februari in op de aflevering Next Generation Democatie. 2019 is het jaar van de waarheid voor de democratie in Europa. Populistische bestuurders veranderen haast ongezien in autoritaire leiders, die zagen aan de stoelpoten van de democratie. Een nieuwe generatie denkers en doeners komt in verzet en springt in de bres voor democratie en vrijheid.

Praat en luister mee met actuele ontwikkelingen in de wereld van politiek, economie, maatschappij, technologie en wetenschap. Elke MeetUp sluit aan op een thema uit een van de VPRO Tegenlicht programma’s van televisie. Kunstmin en Bibliotheek AanZet, en een redactieraad van inwoners uit de Drechtsteden, organiseren deze ontmoetingen, die afwisselend plaatsvinden in het Energiehuis of de Centrale Bibliotheek. Bekijk alle aankomende edities van VPRO Tegenlicht MeetUp Dordrecht.