Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Verliefd op Ibiza – Johnny Kraaijkamp, Guido Spek e.a.

Oude romances & nIeuwe liefdes

Helaas is deze voorstelling geannuleerd vanwege de nieuwe corona-maatregelen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht over verplaatsing of definitieve annulering.

Plusprogramma: Er is een Ibiza (hippie) markt met allerlei waren zoals kleding, handtassen, sieraden en Ibiza lifestyle producten voor, tijdens en na afloop van de voorstelling. Na afloop is er ook een afterparty in het Theatercafé.

Na het film- en tv-succes is er nu eindelijk ook een romantische comedy musical over het eiland waar de zon altijd schijnt, verleidingen op de loer liggen en hormonen gierend in het rond stuiteren. Waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijtraken. Ibiza dus!

Iedereen rondom de vergeten popster Lex, zijn familie en een beroemde voetballer, allemaal worden ze hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, oude bekenden, opduikende kansen, waanideeën en natuurlijk op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft, nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg. ‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over hartstocht, romantische escapades en buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven.

Lucas de Waard, script; Joep Onderdelinden, regie; Johnny Kraaijkamp jr., Guido Spek, Mylène d’Anjou, Chris Tates, Laura Ponticorvo (gedeelde rol met Charlene Sancho), Samir Hassan e.a., spel; Rutger de Bekker, muziek