Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Veldhuis & Kemper – Zonder Meer – 21:30u

Luchtig, indringend & komisch

Remco Veldhuis en Richard Kemper spelen deze show bij Kunstmin vanavond twee keer. Om 19:30 uur en om 21:30 uur. Duur: circa 60 minuten. 

Veldhuis & Kemper staan te trappelen om weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden: optreden! En na maanden thuiszitten, vinden hun vrouwen dat inmiddels ook een heel goed idee.

De theaterdeuren kunnen links en rechts voorzichtig open en daarom komen de mannen met wat ze zelf noemen een ‘tussenprogramma’: Veldhuis & Kemper, Zonder Meer. En dat is precies wat het is. Een intiem programma met grappige verhalen over deze bijzondere tijd en ruime aandacht voor hun mooiste, liefste én leukste liedjes uit hun eindeloze oeuvre. Meezingen mag dan niet van het RIVM, maar lachen des te harder, daar zorgen de mannen wel voor.

Een heerlijk dik uur Remco en Richard en een vleugel, dus, met verhalen en liedjes in hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch voor het maximaal aantal toeschouwers dat is toegestaan. Uiteraard op 1,5 meter afstand maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis & Kemper!