Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Veldhuis & Kemper – Zonder Meer – 21:30u

Luchtig, indringend & komisch

Remco Veldhuis en Richard Kemper spelen deze show bij Kunstmin vanavond twee keer. Om 19:30 uur en om 21:30 uur. Duur: circa 60 minuten. 

De theaterdeuren kunnen links en rechts nog maar voorzichtig open en daarom laten Remco Veldhuis en Richard Kemper dat grootse en meeslepende cabaretprogramma dat ze in hun hoofd hadden nog even rusten. De mannen komen met wat ze zelf noemen een ‘tussenprogramma’ dat heet: Zonder Meer. En dat is precies wat het is. Een intiem programma waarbij het accent ligt op hun mooiste, liefste én leukste liedjes uit hun inmiddels eindeloze oeuvre.

Een heerlijk dik uur Remco en Richard en een vleugel, dus, met verhalen en liedjes in hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch voor het maximaal aantal toeschouwers dat is toegestaan. Uiteraard op 1,5 meter afstand maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis & Kemper!

Ze staan te trappelen om te weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden; optreden! En na maanden thuiszitten, vinden hun vrouwen dat inmiddels ook een heel goed idee.